Sök jobbet
Öka dina chanser att få jobb genom att registrera ditt CV.

Vill du jobba som montör?

Vaggeryd

Vill du jobba som montör?


Då kan vi ha jobbet för dig då vi nu söker dig som vill jobba som montör hos vår kund i Vaggeryd. Anställningen innebär initialt en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet där du har anställningstrygghet i form av kollektivavtal samt regelbunden kontakt med din konsultchef.

Dina arbetsuppgifter
Som montör hos vår kund kommer du arbeta med att montera både stora och små detaljer. Vidare i arbetsuppgifterna kan det även ingå att avsyna och kvalitetssäkra produkterna samt också packa dem. Arbetet är således varierat och du kommer både arbeta självständigt och i grupp med kollegor.

Din profil
Det av yttersta vikt att du är noggrann och ordningsam så att arbetet alltid blir ordentligt utfört. Har du tidigare erfarenhet av montering eller industriarbete är det meriterande men inget absolut krav. Du är en lagspelare som trivs med att samarbeta med andra samtidigt som du kan arbeta under eget ansvar. Vidare gillar du att arbeta under högt tempo och trivs med att ha många bollar i luften. Vi ser att du har körkort då du kommer vara anställd inom vår bemanningsverksamhet.

Omfattning: Tjänsten är på heltid med start omgående
Tjänstgöringsort: Vaggeryd men du kommer vara anställd i vår bemanningsverksamhet
Arbetstider: Dagtid, andra skift eller natt beroende på ditt önskemål och vår kunds behov

Sista ansökningsdatum är den 31 mars men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Lotta Ryman på telefonnummer 0370-510567 alt. lotta.ryman@onepartnergroup.se.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se

Laddar...