Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup GGVV AB

Vill du jobba på industri?


Nu söker vi dig som vill jobba på industri i Skillingaryd och vill bli en del av oss på OnePartnerGroup genom att jobba på vårt kundföretag.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer jobba med montering eller vid maskiner hos vår kund i Skillingaryd där det finns olika avdelningar och arbetet skiljer sig åt. Vid ett personligt möte med dig berättar vi mer om själva arbetet.

Din profil
Har du jobbat inom industri och nu vill fortsätta att utvecklas ser vi det som väldigt meriterande men vi utgår från din erfarenhet och framförallt att du är intresserad av att jobba inom industriområdet. Du hanterar det svenska språket i tal och skrift och det är betydelsefullt att du har körkort och tillgång till bil. Du har en positiv inställning till ditt arbete och kan både jobba självständigt och i grupp. Vidare är du en pålitlig person som kommer i tid till jobbet och utför ditt jobb med hög kvalitet.

Arbetstider: Dagtid, men då du blir anställd i vår konsultverksamhet kan skift förekomma om du byter uppdrag
Placeringsort: Skillingaryd
Start: Snarast eller enligt överenskommelse

Denna tjänst innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. Som konsult hos oss på OnePartnerGroup får du trygghet genom kollektivavtal och regelbunden personlig kontakt med din konsultchef.

Sista ansökningsdag är den 9 februari men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Lotta Ryman på telefonnummer 0370-510567 alt. [email protected]

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se