Sök jobbet
Öka dina chanser att få jobb genom att registrera ditt CV.

Vill du hänga på jobbet?

Vaggeryd

Vill du hänga på jobbet?


Vad bra för vi vill hänga med dig på vår kunds ytbehandlingslina! Vi söker alltså dig som vill jobba med att hänga samt plocka av detaljer på en line. Är du sugen på att hänga med oss?

Dina arbetsuppgifter
Du kommer tillsammans med dina kollegor hänga upp och plocka av detaljer av olika storlek på en ytbehandlingslina. Arbetet innebär också att syna och packa detaljerna.

Din profil
Vi söker dig som vill arbeta i en fartfylld verksamhet och som tycker om att arbeta snabbt men samtidigt noggrant. Vi ser att du har god fysik då detaljerna som du kommer jobba med är av olika storlek och tyngd. Du behärskar svenska i tal och skrift och vi ser att du har körkort då du kommer vara anställd inom vår bemanningsverksamhet. Har du truckvana ser vi det som meriterande.

Omfattning: Tjänsten är på heltid med start omgående
Tjänstgöringsort: Vaggeryd men du kommer vara anställd i vår bemanningsverksamhet
Arbetstider: Andra skift (Kl. 13-23 måndag-torsdag)

Sista ansökningsdatum är den 31 mars men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Lotta Ryman på telefonnummer 0370-510567 alt. lotta.ryman@onepartnergroup.se.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se

Laddar...