Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Vaggeryds Idrottsplats

Vaktmästare till Vaggeryds Idrottsplats

Vaggeryds Idrottsplats förstärker teamet och söker en vaktmästare. Är du en ansvarstagande och engagerad person som är intresserad av ett varierande arbete? Då kan du vara den vi söker!

Hur kommer dina arbetsdagar se ut?
I rollen som vaktmästare ges du möjlighet att arbeta brett när det kommer till drift, skötsel, renhållning och underhåll av anläggningen, men också av de fordon och maskiner som används. Mixen av konstgräsplan, gräsplan och bandybana med konstfrusen is gör att arbetet blir varierande.

Vem är du och kommer du att trivas med jobbet?
För att lyckas som vaktmästare hos oss ser vi att du har erfarenhet och intresse för idrotts- och föreningsverksamhet. Har du erfarenhet av parkskötsel är det meriterande och vi ser gärna att du sedan tidigare har en för tjänsten relevant maskinvana. Du har körkort och du hanterar svenska i tal och skrift.
Som person är du drivande och tar initiativ, du ser vad som behövs göras och ser till att arbetet går framåt, oavsett om du arbetar själv eller tillsammans med kollega. Vi ser att du är kreativ och bidrar gärna med nya idéer och perspektiv för att utveckla rutiner och arbetssätt. Dessutom är du flexibel och har lätt för att ställa om vid nya eller förändrade förutsättningar. Du har en god serviceanda gentemot allmänheten och andra föreningar. Till denna tjänst lägger vi stor vikt vid dina personliga kompetenser.

Placeringsort: Vaggeryd
Arbetstid: Mars-Oktober: Dagtid,  November-Februari: Skiftgång och visst helgarbete
Tillsättning: Omgående eller enligt överenskommelse. 

Vaggeryds Idrottsplats har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup, vilket betyder att du kommer bli anställd direkt på Vaggeryds Idrottsplats. Sista ansökningsdag är den 25 juli, men vi arbetar med löpande urval så du är varmt välkommen med din ansökan snarast på www.onepartnergroup.se. Vid ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ida Syrén på [email protected]

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också.

Fler jobb inom Bygg/anläggning/hantverk

Projektledare ventilation till Umia Syd

Projektledare ventilation till Umia Syd

Umia Syd AB | Skåne län, Malmö | Bygg/anläggning/hantverk

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Snickare till Blekinge Rot i Växjö

Snickare till Blekinge Rot i Växjö

BLEKINGE ROT AKTIEBOLAG | Kronobergs län, Växjö | Bygg/anläggning/hantverk

Solcellsmontör till Kopernicus AB!

Solcellsmontör till Kopernicus AB!

Kopernicus AB | Skåne län, Hässleholm | Bygg/anläggning/hantverk

Hisstekniker till Hissen AB i Stockholm!

Hisstekniker till Hissen AB i Stockholm!

Hissen Elektro Mekanisk Verkstad AB | Stockholms län, Stockholm | Bygg/anläggning/hantverk

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 27 juni. Skynda dig att söka!