Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Truckförare till företag i Vaggeryd

Vi på OnePartnerGroup söker nu en truckförare för arbete på ett företag i Vaggeryd, är det dig vi söker? 

Vad kommer du att göra och vem kommer trivas med tjänsten?
Du kommer i huvudsak jobba med materialförsörjning till dina kollegor vilket betyder att du kommer plocka produkter, både större och mindre detaljer, på ett lager som du sedan levererar till dina kollegor som jobbar med montering. Hantering av inkommande gods och liknande arbetsuppgifter kommer också tillhöra din arbetsuppgifter. 

Vi söker dig som har erfarenhet av truckkörning (framförallt ledstaplare) och vi ser att du tidigare har jobbat med liknande arbetsuppgifter. Du kommer arbeta på ett företag där noggrannhet, snabbhet och säkerhetstänk är av yttersta vikt. Som person är du engagerad, effektiv och noggrann. Vidare trivs du med att jobba självständigt men du har samtidigt inga problem med att samarbeta med andra. Du hanterar svenska i tal och skrift och du har självklart truckkort. 

Placeringsort: Vaggeryd
Arbetstid: Dagtid 
Tillsättning: Snarast eller enligt överenskommelse.

Tjänsten innebär en initialt en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet som senare eventuellt kan övergå till en anställning hos det aktuella företaget. Som konsult hos oss får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden kontakt med din konsultchef. Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden

Sista ansökningsdag är den 25 oktober men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Lotta Ryman på telefonnummer 0370-510567 alt. [email protected]
 

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. I GGVV-området har vi kontor i Anderstorp, Vaggeryd och Värnamo men vi jobbar självklart i hela regionen.

Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

I över tio år har vi jobbat med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå ditt mål. Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också.