Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Teamledare till OnePartnerGroup Business Solutions

OnePartnerGroup Business Solutions är ett systerbolag till OnePartnerGroup som erbjuder produktionslösningar till företag som vill fokusera på sin kärnverksamhet och inte lägga tid på icke-prioriterade processer i sin produktion. Produktionen är livsnödvändig för en tillverkande industri, och vi hjälper företag med hela eller delar av produktionskedjan. Vi på OnePartnerGroup Business Solution ser till att företagens produktion inte stjäl onödigt mycket tid, pengar och resurser. Vi vill helt enkelt att kunden ska kunna fokusera på det de är bra på, så tar vi hand om resten.

Vi har tre siter varav en av dessa i Vaggeryd och just nu söker vi en teamledare till denna site. Som teamledare hos oss erbjuder vi ett flexibelt arbete med mycket frihet under ansvar och du kommer jobba i en otroligt prestigelös organisation. Här har vi högt i tak och vi främjar utveckling och nytänkande. Du som teamledare kommer vara ledare i en produktionsmiljö med motiverade medarbetare som vill växa och utvecklas. Är du redo för din nya utmaning tillsammans med oss?

Vad kommer du göra som teamledare?
Som teamledare kommer du säkerställa den dagliga leveransen till våra kunder och arbeta med effektivitet och förbättringar för att utveckla produktionen. Då våra kunder kräver flexibilitet ser vi gärna att du har ett flexibelt förhållningssätt och är van vid snabba förändringar.

Rollen är operativ och innebär stort fokus på produktionsplanering, produktion samt uppföljning av utförda processer. Du kommer coacha, motivera och inspirera medarbetare inom produktion där personalstyrkan kommer fluktuera från vecka till vecka. Du kommer även arbeta med daglig styrning, fakturering och attestering, att nyckeltal nås på daglig basis och för att upprätthålla en god och säker arbetsmiljö.

Vem kommer trivas i denna roll?
Vi ser att du har produktionsvana och är bekväm med att jobba med förberedelse av arbeten till dina medarbetare. Som person har du förmåga att skapa förtroende hos dina medarbetare, inspirera din omgivning och se till att uppsatta mål och deadlines uppnås. Vidare kommer din kommunikativa förmåga mot medarbetare vara betydelsefull i denna roll och du är också bra på att planera och fördela arbete, samarbeta och skapa tydlighet. Ihärdig, orädd och handlingskraftig är också ord som beskriver dig och som kommer göra att du trivs i denna roll som teamledare. Du hanterar svenska och engelska i tal och skrift.

Rollen innebär ett nära samarbete med enhetens olika kunder som innefattas i produktionen i Vaggeryd. Du kommer rapportera till sitens produktionschef. Tjänsten är på heltid och du utgår från vår site i Vaggeryd. Tillsättning är per omgående eller enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag är den 26 oktober men vi tillämpar löpande urval. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Lotta Ryman på telefonnummer 073-3947912 alt. [email protected]