Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Teamledare till både produktion- och logistikverksamhet

För ett oerhört unikt, spännande och utvecklande tillfälligt projekt hos kund i Skillingaryd så söker vi nu flera teamledare för både produktionsverksamhet och logistikverksamhet. Är du sugen på en intensiv utmaning så får du inte missa detta guldläge!
 

Vad kommer du att göra?

Att arbeta som teamledare i detta projekt kommer innebära ett varierat arbete där din viktigaste uppgift är att vara länken mellan produktionsledare samt arbetsledare och medarbetare. Du kommer ha ett övergripande ansvar för din produktions- eller logistikenhet och till din hjälp kommer du ha arbetsledare och självklart stöttande chefer och kollegor. Daglig styrning, planering och liknande uppgifter kommer prägla dina arbetsdagar. Genom din förmåga att leda och fördela så kommer du säkerställa att planerad produktion för din avdelning genomförs och att eventuella frågor som uppstår besvaras och utreds. Du kommer även säkerställa och åtgärda eventuella brister i dialog med andra avdelningar om så krävs. 

Vem är du?

Som person är du driven, har en mycket god kommunikativ förmåga samt har en positiv inställning till snabba förändringar och förbättringar. A och O i detta projekt kommer vara prestigelöshet och lyhördhet då vi vill att medarbetare ska vara med och utforma och komma med idéer för att effektivisera och optimera produktionen. Du är relationsskapande, trivs med ett varierande arbete i högt tempo och är med och skapar en positiv arbetsmiljö samt är ett gott föredöme avseende arbete och uppförande. Vidare har du en god förmåga att utveckla, engagera och motivera medarbetare för att skapa en teamkänsla. Vi ser gärna att du har någon form av liknande erfarenhet av produktion och/eller logistik/supply chain men det viktigaste är din ledarskapsförmåga.

Vad kan vi erbjuda dig?

Detta projekt är väldigt unikt där du kommer få vara med från ett startskede och kunna komma med dina tankar och idéer för att skapa en så effektiv och optimal verksamhet som möjligt. Projektet är tillfälligt och för dig som gillar ett högt tempo, att ta ansvar och att jobba med människor så är detta en chans du inte får missa. Vid eventuell intervju så kommer du få veta mer om projektet och dess innebörd. Anställning sker direkt till vår kund eller genom oss på OnePartnerGroup. 

Arbetstider: Initialt dagtid men det kan förändras till skift
Placeringsort: Skillingaryd 
Omfattning: Heltid i cirka tre månader med möjlighet till förlängning
Tillträde: Omgående i juni eller juli 

Sista ansökningsdag är den 12 juli men vi tillämpar löpande urval och tillsättning sker omgående så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Lotta Ryman på telefonnummer 0370-510567 alt. [email protected]

Om oss

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Fler jobb inom Industri/Produktion

Svetsare med erfarenhet av rostfritt

Svetsare med erfarenhet av rostfritt

Jönköpings län, Jönköping | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Svetsare till WTJ Produktion

Svetsare till WTJ Produktion

Gävleborgs län, Bollnäs | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Innesäljare till Alf Pettersson

Innesäljare till Alf Pettersson

Västra Götalands län, Alingsås | Industri/Produktion

Vi söker maskinoperatörer till Primo i Limmared

Vi söker maskinoperatörer till Primo i Limmared

Västra Götalands län, Tranemo | Industri/Produktion