Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Sommarjobbande montörer till Skillingaryd

Vi på OnePartnerGroup söker nu flertalet montörer för sommarjobb i Skillingaryd. Är du över 16 år och vill jobba i sommar så är det dig vi söker! Ansök redan idag då tillsättning sker löpande och omgående. 

Vad kommer du att göra och vem kommer trivas med tjänsten?
Arbetet kommer i huvudsak utföras självständigt där du kommer jobba med montering av plastprodukter där noggrannhet och snabbhet är av yttersta vikt.

Som person är du engagerad, effektiv och noggrann. Vidare trivs du med att jobba självständigt men du har samtidigt inga problem med att samarbeta med andra. 

Arbetet kommer pågå under perioder i juni, juli samt delar av augusti. Vi ser det som positivt om du kan jobba stora delar av sommaren. 
Arbetstiden är initialt dagtid men kan förändras till skift beroende på behov.

Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet eller direkt hos vår kund. Som konsult hos oss på OnePartnerGroup får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden kontakt med din konsultchef. Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Sista ansökningsdag är den 12 juli men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. OBS! Du behöver inte bifoga CV eller personligt brev utan du kan bara skriva en kort ansökningstext om vem du är. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Lotta Ryman på telefonnummer 0370-510567 alt. [email protected]

Om oss 
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. I GGVV-området har vi kontor i Anderstorp, Vaggeryd och Värnamo men vi jobbar självklart i hela regionen.

Fler jobb inom Industri/Produktion

Svetsare med erfarenhet av rostfritt

Svetsare med erfarenhet av rostfritt

Jönköpings län, Jönköping | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Svetsare till WTJ Produktion

Svetsare till WTJ Produktion

Gävleborgs län, Bollnäs | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Innesäljare till Alf Pettersson

Innesäljare till Alf Pettersson

Västra Götalands län, Alingsås | Industri/Produktion

Vi söker maskinoperatörer till Primo i Limmared

Vi söker maskinoperatörer till Primo i Limmared

Västra Götalands län, Tranemo | Industri/Produktion