Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Putsare/maskinsnickare till Swedese Möbler AB

Swedese Möbler AB söker nu en putsare/maskinsnickare till sin verksamhet i Vaggeryd. Vill du jobba på ett väletablerat, genuint och framåtsträvande företag? Är du dessutom intresserad av att jobba med högkvalitativa trämöbler? Då finns nu chansen för dig! 

Swedese Möbler AB är ett klassiskt svenskt möbelföretag med stark förankring i både hem och i offentlig miljö. Swedeses idé är den samma idag som för sjuttio år sedan: Att skapa vackra möbler för framtiden med avstamp i en modern skandinavisk tradition. Med framåtblickande formgivare som delar den tidlösa idén om den arkitektoniska helheten. Företaget grundades 1945 av bröderna Yngve och Jerker Ekström samt Bertil Sjöqvist. Yngve var den tongivande i ledningen av Swedese ända fram till sin död 1988. Nuvarande ägare är Anna Johansson och Julio Patino. Huvudkontoret är beläget i Vaggeryd i Småland där även en av de två fabrikerna finns. Den andra fabriken finns i Äng utanför Jönköping. 

Dina arbetsuppgifter och din profil
Som putsare/maskinsnickare hos oss kommer du arbeta i vår maskinverkstad och jobba med olika trädetaljer till våra möbler. Du kommer jobba med både putsning, slipning och andra snickerimaskiner och jobba tillsammans med ett team på cirka 15 personer. Kvalitet är alltid ett ledord för oss i allt vi gör och där ser vi att du har samma inställning som oss. 

För att du ska trivas i denna roll har du intresse av att arbeta praktiskt, ett öga och känsla för detaljer och din fingerfärdighet går inte att ta miste på. Vi ser gärna att du har jobbat inom branschen, exempelvis med möbelsnickeri eller liknande, eller har utbildning inom området, men det är inget absolut krav. Har du viljan, drivet och intresset av att lära dig detta hantverk så ser vi att du kan utvecklas tillsammans med oss.

Som person skulle du beskriva dig som noggrann, driven och händig. Du trivs att jobba självständigt samtidigt som du gillar att samarbeta med dina kollegor. Att du har förmåga att ta del av erfarenheter och kunskaper från dina kollegor är betydelsefullt. Du vill och vågar ta ansvar för ditt jobb och att du utför det med ett kvalitativt resultat. Du förstår och kan kommunicera på svenska.

Placeringsort: Vaggeryd
Arbetstid: Dagtid, alternativt skiftgång
Tillsättning: Snarast eller enligt överenskommelse.

Vill du vara en del av en anrik möbeltillverkning där traditionellt hantverk och modern teknik går hand i hand? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi kan erbjuda dig ett praktiskt arbete där du får vara en del av att tillverka välkända produkter som säljs över hela världen. Vi är ett 50-tal medarbetare i Vaggeryd med olika bakgrund och erfarenhet och att trivas och må bra på arbetet är betydelsefullt för oss. Vi ser till människan och för oss är öppenhet och högt i tak viktiga delar för att vi alla ska trivas och lyckas tillsammans. 

Tjänsten innebär initialt en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet som senare planeras övergå till en anställning hos Swedese. Som konsult hos oss får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden kontakt med din konsultchef. Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Sista ansökningsdag är den 16 maj men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Nebojsa Djordjevic på telefonnummer 0370-510563 alt. [email protected]

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se