Sök jobbet
Öka dina chanser att få jobb genom att registrera ditt CV.

Processkötare till AQ’s pulverlackering

Vaggeryd

Processkötare till AQ’s pulverlackering


AQ Enclosure Systems erbjuder utveckling, tillverkning och avancerad montering av såväl tunnplåtsdetaljer som kompletta maskinsystem till kunder med höga krav på kvalitet och finish. Vi vill vara en komplett partner som utvecklar kundens produkt. Med vårt åtagande för total kvalitet vill vi göra våra kunder till långsiktiga samarbetspartners.

Vill du bli vår nästa medarbetare och jobba som processkötare?

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer vara att ställa och reglera automatiska pulverboxar. Du ska säkerställa kvalitén och vi ser det som meriterande att du har sakkunskap om förbehandling och lackprocesser. Det är också meriterande om du kan programmera Wagner pulverboxar.

Din profil
Vi söker dig med ett par års erfarenhet från pulverlackering. Du kommer jobba i ett team där ni tillsammans är drivande för att föra avdelningen framåt vad gäller hängteknik och pulverapplicering. Som person är du självgående, ansvarstagande och noggrann. Vidare är du social och trivs att jobba i grupp.

AQ har valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är den 3 februari men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Lotta Ryman, lotta.ryman@onepartnergroup.se eller via telefon 0370-510567 alternativt Björn Andersson, bjorn.andersson@onepartnergroup.se eller via telefon 0370-510565.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se

Laddar...