Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Svenska Retursystem AB

Platsansvarig till Svenska Retursystem

Svenska Retursystem (SRS) är det smarta cirkulära systemet som effektiviserar och miljöanpassar livsmedelsbranschens varuflöden. Bolagets grundidé är distributionen av vår mat ska ske med gemensamma pallar och lådor som används om och om igen. Systemet minskar behovet av engångsmaterial och minskar branschens utsläpp av växthusgaser. SRS arbetar hållbart i alla dimensioner, i alla beslut och i alla processer i företaget. Vår affärsmodell är cirkulär på riktigt.
Efterfrågan på de cirkulära lådorna och pallarna fortsätter att öka. SRS möter efterfrågan och etablerar nu en helt ny logistikanläggning i Vaggeryd. 

Nu öppnar Svenska Retursystem en anläggning i Vaggeryd! Ta chansen och var med på en spännande resa där du får vara med från start! Har du ett flexibelt och coachande förhållningssätt samt en förmåga att bygga självstyrande team? Är du dessutom en fena på förändringsarbete? Då kan du vara den vi söker!

Mer om tjänsten:
Svenska Retursystem söker nu en Platsansvarig för Vaggeryd som kommer att vara en viktig del av etableringen från start och på plats tillsammans med Projektteamet för den nya anläggningen i Vaggeryd säkerställa att anläggning och implementeringen av produktion och maskinpark sker enligt projektplan. Under hösten 2022 kommer ett externt företag att uppföra byggnaden med en total yta på 30 000 kvm. Svenska Retursystem tar sedan över den nybyggda anläggningen Q2 2023 och anläggningen ska vara i drift 2024. (Anläggningen kommer att ha en kapacitet att tvätta 70 miljoner lådor och 4 miljoner pallar per år och följer Svenska Retursystems höga standard vad gäller hållbarhet för bland annat energieffektivitet och cirkulära flöden av vatten.)

Ditt uppdrag/ansvarsområden är bland annat att:

 • Tillsammans med Projektteam säkerställa att etableringen av Vaggeryd och implementeringen av maskinpark sker enligt projektplan.
 • Delaktig i implementeringen och framtida drift av maskinparken
 • Under uppstart av anläggning tillsammans med HR vara ansvarig för rekrytering och introduktion av nya kollegor till produktionen och leverans/lager.
 • Arbetsmiljöansvar för Vaggeryd (dvs, säkerställa att det finns ett fungerande forum för säkerhetsarbete)
 • Att skapa goda förutsättningar så att alla är delaktig och drivande i SRS tvärfunktionella samarbete kring systematiska förbättringsarbete.
 • Ge förutsättningar för självstyrande team.
 • Tillsammans med teamet sätta relevanta mål kopplade till affären på teamnivå.
 • Delaktig i Vaggeryds Fokusgruppsarbete representera Vaggeryd i Styrgrupp Fokusgrupper Operations.
 • Platsansvarig är del av ett team med övriga Platsansvariga från våra anläggningar i Mölnlycke, Helsingborg, Örebro och Västerås för att stödja varandra i företagets förändringsarbete.

Din profil:
Svenska Retursystem bygger en kultur som stödjer självstyre och söker dig som har ett stort engagemang och en stark vilja att skapa strukturer i en föränderlig miljö. Du kommer in i ett bolag med stark tillväxttakt och ambitiösa kollegor. Vi letar efter dig som är beredd att med din initiativförmåga ta dig an nya spännande utmaningar och bidra till bolagets fortsatta utveckling. Du trivs med att jobba med såväl återkommande operativt arbete som projektarbete, delta i tvärfunktionella möten samt att kunna prioritera däremellan. Du har en passion för hållbar utveckling och drivs av förändringsarbeten. Som person är du strukturerad och har en förmåga för att se samband och helhet samt är prestigelös i ditt förhållningssätt. Med det sagt har du en mycket god samarbetsförmåga och vill dela med dig av kunskap till dina kollegor samtidigt som du är ödmjuk, lyhörd och en god lyssnare. 

Vi ser gärna att du: 

 • Har erfarenhet och kunskaper i systematiskt förbättringsarbete, gärna Lean
 • Har erfarenhet från Produktion och lagerverksamhet och gärna produktionstekniska kunskaper
 • Har goda IT-kunskaper framförallt i Office-paketet
 • God svenska och engelska, både i tal och skrift
 • Gillar och fungerar väl i hög operativ puls – daglig problemlösning, proaktivitet, flexibilitet
 • Har hög kommunikativ förmåga både skriftligt och muntligt

Placeringsort: Vaggeryd
Tillträde: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid

Vad kan Svenska Retursystem erbjuda dig?
En viktig nyckel roll i ett stabilt och framgångsrikt företag där vi vågar investera i framtiden. Vi är ett innovativt företag som är i framkant gällande  hållbarhet, cirkulär ekonomi och vi befinner oss i en stark tillväxttakt. Med ett starkt varumärke i ryggen finns det goda karriärmöjligheter för dig här hos oss på Svenska Retursystem.

Visst låter det intressant?
Svenska Retursystem har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se . För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Search/Kandidatansvarig Stina Runesson, [email protected] alt 0371- 39 41 01
 

Fler jobb inom Industri/Produktion

Vi söker CNC-operatörer till våra kunder i Lidköping med omnejd!

Vi söker CNC-operatörer till våra kunder i Lidköping med omnejd!

OnePartnerGroup Skaraborg AB | Västra Götalands län, Lidköping | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Nobia söker fabrikspersonal!

Nobia söker fabrikspersonal!

NOBIA PRODUCTION SWEDEN AB | Västra Götalands län, Tidaholm | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Vi söker CNC-operatörer till våra kunder i Skövde-området!

Vi söker CNC-operatörer till våra kunder i Skövde-området!

OnePartnerGroup Skaraborg AB | Västra Götalands län, Skövde | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Vi söker industri- och lagerpersonal till Skövde med omnejd!

Vi söker industri- och lagerpersonal till Skövde med omnejd!

OnePartnerGroup Skaraborg AB | Västra Götalands län, Skövde | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.