Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup GGVV

Operatörer till Skillingaryd

OnePartnerGroup söker nu operatörer till Skillingaryd. Är du en problemlösare med ett stort intresse av teknik? Är du en nyfiken person som gillar nya utmaningar? Då kan du vara den vi söker!
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också.

Vill du arbeta hos vår kund som erbjuder utvecklande och varierande tjänster i en högautomatiserad produktion och maskinpark? De arbetar med med frihet under ansvar i ett team bestående av driftiga och kompetenta kollegor med god kamratanda. Hos vår kund får du möjlighet till att utvecklas inom arbetet och dessutom erbjuder de också bra och stabila anställnings- och arbetsvillkor. Visst låter det bra?

Kommer du att trivas med jobbet?
Vi söker dig som är en problemlösare med ett stort kvalitetstänk. Du är en framåt person som inte är rädd för att ta egna initiativ. Du har också ett stort intresse för teknik och har ett kreativt tänk. Du är bra på att arbeta självständigt och du ser positivt på nya utmaningar. Samtidigt är du en lagspelare som värdesätter gott samarbete och god stämning kollegor emellan. Du gillar ordning och reda och söker ständigt efter förbättringar i processerna. Du hanterar svenska språket och du har körkort samt datavana.
Har du kunskap i affärssystemet monitor och/eller tidigare arbetat inom ett IATF företag är det meriterande. Har du truckkort och erfarenhet av truckkörning är även det meriterande.

Vad söker vi?
Automatpressoperatör:
Som automatpressoperatör kommer du att arbeta i automatpressavdelning där arbetsuppgifterna innebär att köra och ställa automatpressar. Arbetet omfattar även ritningsläsning, verifiering av detaljer, förebyggande underhåll och att följa körplaner enligt vårt affärssystem Monitor. Att vara flexibel och hjälpa till med andra arbetsuppgifter om så krävs ser vi som en självklarhet.

CNC-operatör:
Som CNC-operatör arbetar du vid CNC-maskiner. Arbetsuppgifterna kan bestå av ställ, produktion, kvalitetskontroll, och förebyggande underhåll för att säkerställa korrekta detaljer och en effektiv tillverkning.
Är du utbildad CNC-operatör och har erfarenhet av tillverkning av detaljer med höga krav på kvalitet och leverans är detta ett stort plus. 

Placeringsort: Skillingaryd
Arbetstid: Dagtid eller förmiddagsskift, men även andra arbetstider kan förekomma
Tillsättning: Enligt överenskommelse

Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.
Sista ansökningsdag är den 12 oktober, men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ida Syrén på telefonnummer 0370-510565 alt. [email protected].
 

Fler jobb inom Industri/Produktion

Elkonstruktör till Micropower

Elkonstruktör till Micropower

Micropower Sweden AB | Kronobergs län, Växjö | Industri/Produktion

Global Technical Support till Micropower

Global Technical Support till Micropower

Micropower Sweden AB | Kronobergs län, Växjö | Industri/Produktion

Extrajobb i Hammar

Extrajobb i Hammar

OnePartnerGroup | Örebro län, Askersund | Industri/Produktion

Produktionsassistenter till Apoteket

Produktionsassistenter till Apoteket

OnePartnerGroup Örebro AB | Örebro län, Örebro | Industri/Produktion