Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Montörer med elkunskap till AQ Enclosure Systems AB

AQ Enclosure Systems är ett företag i AQ Group som erbjuder utveckling, tillverkning och avancerad montering av såväl tunnplåtsdetaljer som kompletta maskinsystem till kunder med höga krav på kvalitet och finish. De processer vi jobbar med är laserskärning, stansning, kantpressning, svetsning, slipning, lackering och montering.

Till vår produktion i Vaggeryd söker vi nu dig som tidigare jobbat som montör och har erfarenhet av elkoppling!

 Vem är du och kommer du trivas i rollen?
Ser du dig själv som en självständig och praktiskt lagd person? Då tror vi att du kommer passa till vår monteringsavdelning. Du är noggrann och ansvarstagande och ser till att arbetet alltid blir ordentligt utfört. Du är en lagspelare som trivs med att samarbeta med andra samtidigt som du kan arbeta under eget ansvar. Du har tidigare erfarenhet av montering och du har goda kunskaper inom el och elkoppling. Har du dessutom el-behörighet är detta meriterande, men din erfarenhet är mest betydelsefull. Vi ser gärna att du tidigare arbetat i affärssystemet monitor, men detta är inget krav. Har du truckkort är även detta meriterande. Du hanterar svenska i tal och skrift.

Placeringsort: Vaggeryd
Arbetstid: Dagtid
Tillsättning: Omgående eller enligt överenskommelse. 

Detta är en hyrrekrytering där din anställning börjar på OnePartnerGroup för att senare övergå till en anställning på AQ Enclosure Systems om allt går som planerat. Som konsult hos OnePartnerGroup får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden kontakt med din konsultchef. Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Sista ansökningsdag är den 31 oktober 2021 men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ida Syrén på telefonnummer 0370-510565 alt. [email protected]
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. 

Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

I över tio år har vi jobbat med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå ditt mål. Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också.