Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Swedese Möbler AB

Möbellackerare till Swedese Möbler AB

Swedese Möbler AB söker nu en möbellackerare till sin verksamhet i Vaggeryd. Vill du jobba på ett väletablerat, genuint och framåtsträvande företag? Är du dessutom intresserad och har erfarenhet av lackering och nu vill jobba med högkvalitativa trämöbler? Då finns nu chansen för dig! 

Swedese Möbler AB är ett klassiskt svenskt möbelföretag med stark förankring i både hem och i offentlig miljö. Swedeses idé är den samma idag som för sjuttio år sedan: Att skapa vackra möbler för framtiden med avstamp i en modern skandinavisk tradition. Med framåtblickande formgivare som delar den tidlösa idén om den arkitektoniska helheten. Företaget grundades 1945 av bröderna Yngve och Jerker Ekström samt Bertil Sjöqvist. Yngve var den tongivande i ledningen av Swedese ända fram till sin död 1988. Nuvarande ägare är Anna Johansson och Julio Patino. Huvudkontoret är beläget i Vaggeryd i Småland där även en av de två fabrikerna finns. Den andra fabriken finns i Äng utanför Nässjö. 

Dina arbetsuppgifter och din profil
På vår avdelning för lackering kommer du arbeta i ett mindre team med att både manuellt och med sprutautomat ytbehandla våra möbler, allt enligt våra kunders önskemål. Vi jobbar både med vattenbaserade lacker samt olja. Kvalitet är alltid ett ledord för oss i allt vi gör och där ser vi att du har samma inställning som oss. 

För att du ska trivas i denna roll har du intresse av att arbeta praktiskt och du har även ett öga för detaljer. Vi ser att du har erfarenhet inom lackering eller sprutmålning och då gärna för träprodukter, alternativt utbildning inom området. Vidare känner du dig bekväm med handsprutning. 

Som person skulle du beskriva dig som noggrann, driven och händig. Du trivs med att jobba självständigt samtidigt som du gillar att samarbeta med dina kollegor. Att du har förmåga att ta del av erfarenheter och kunskaper från dina kollegor är betydelsefullt. Du vill och vågar ta ansvar för ditt jobb och att du utför det med ett kvalitativt resultat. Du förstår och kan kommunicera på svenska.

Placeringsort: Vaggeryd
Arbetstid: Dagtid
Tillsättning: Snarast eller enligt överenskommelse.

Vill du vara en del av en anrik möbeltillverkning där traditionellt hantverk och modern teknik går hand i hand? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi kan erbjuda dig ett praktiskt arbete där du får vara en del av att tillverka välkända produkter som säljs över hela världen. Vi är ett 50-tal medarbetare i Vaggeryd med olika bakgrund och erfarenhet och att trivas och må bra på arbetet är betydelsefullt för oss. Vi ser till människan och för oss är öppenhet och högt i tak viktiga delar för att vi alla ska trivas och lyckas tillsammans. 

Denna tjänst är en hyrrekrytering vilket innebär att du först kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och om allt går som planerat så kommer din anställning efter några månader övergå till Swedese. Som anställd hos oss kan du nyttja din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Sista ansökningsdag är den 27 maj men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ida Syrén på telefonnummer 0370-510565 alt. [email protected]

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också.