Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup GGVV AB

Medarbetare till företag i närheten av Skillingaryd

Nu söker vi medarbetare till ett av våra kundföretag söder om Skillingaryd. Är du den vi söker?
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också.

Vad kommer du att jobba med?
Vi söker dig som vill jobba i en kombinerad roll som innebär arbete som både truckförare och operatör. 

  • Truckförare

Här behöver du ha truckkort med behörighet B1 samt erfarenhet av truckkörning med stor motviktstruck/hjullastare.
 

  • Operatör

Här ser vi att du har erfarenhet av arbete inom tillverkningsindustrin. 

Mer om dessa tjänster tar vi gärna vid ett samtal med dig. 
 
Placeringsort: Söder om Skillingaryd
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid, även skift kan förekomma

Är du den vi söker?
För samtliga tjänster söker vi dig som är nyfiken och framåt med ett intresse för industri och produktion. Du har inga problem med att jobba självständigt, men har samtidigt inga problem att samarbeta med andra eller hjälpa dina kollegor vid behov. Då arbetet kan vara tungt ser vi att du har en god fysik. Du är ordningsam, kvalitetsmedveten och du hanterar svenska i tal och skrift. 

Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.
Sista ansökningsdag är den 29 december men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ida Syrén på telefonnummer 0370-510565 alt. [email protected] 

 

Fler jobb inom Industri/Produktion

Montör till kund i Dalstorp

Montör till kund i Dalstorp

OnePartnerGroup Borås AB | Västra Götalands län, Ulricehamn | Industri/Produktion

Verkstadsarbetare till plastindustrin

Verkstadsarbetare till plastindustrin

OnePartnerGroup Borås AB | Västra Götalands län, Borås | Industri/Produktion

Maskinoperatör till plastindustrin

Maskinoperatör till plastindustrin

OnePartnerGroup Borås AB | Västra Götalands län, Borås | Industri/Produktion

Montör till plastindustrin

Montör till plastindustrin

OnePartnerGroup Borås AB | Västra Götalands län, Borås | Industri/Produktion