Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup GGVV

Maskinoperatör till Skillingaryd

Nu söker vi på OnePartnerGroup en maskinoperatör till Skillingaryd! Är du tekniskt intresserad? Har du tidigare arbetat som maskinoperatör där ritningsläsning och mätteknik ingått i arbetsuppgifterna? Då kan du vara den vi söker!
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också.

Vem är du och kommer trivas med jobbet?
Vi söker dig som har ett genuint tekniskt intresse. Du har fingertoppskänsla och gillar att skruva och meka. Vi ser gärna att du tidigare arbetat som maskinoperatör inom industrin där du även jobbat med ritningsläsning, ställ och mätteknik. Har du truckkort är det meriterande, men inget krav.
Då du kommer arbeta i team ser vi att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Eftersom du själv kan få möjlighet att styra och planera över ditt arbete ser vi också att du är självgående, initiativrik och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Som person är du engagerad och driven med en vilja att lära. 

Vad kommer du arbeta med?
Du kommer arbeta som maskinoperatör inom industrin där både ritningsläsning och mätningar med olika mätinstrument ingår. I arbetsuppgifterna ingår också ställ av maskiner. 

Sista ansökningsdag är den 17 oktober men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ida Syrén på telefonnummer 0370-510565 alt. [email protected]

 

 

Fler jobb inom Industri/Produktion

Däckmontör

Däckmontör

OnePartnerGroup Kalmar AB | Kalmar län, Kalmar | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Vi söker nu juniora montörer!

Vi söker nu juniora montörer!

Lardells Sweden AB | Västmanlands län, Västerås | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Produktionspersonal till Swed Handling AB i Norrköping

Produktionspersonal till Swed Handling AB i Norrköping

Swed Handling AB | Östergötlands län, Norrköping | Industri/Produktion

Industrielektriker

Industrielektriker

Tarkett AB - Ronneby | Blekinge län, Ronneby | Industri/Produktion