Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup GGVV AB

Livsmedelsarbetare till Vaggeryds Chark

Nu söker vi dig som jobba inom livsmedelsbranschen och närmare bestämt på Vaggeryds Chark.

Vaggeryds Chark tillverkar korvar, pastejer, skinkor och syltor med metoder anpassade till dagens höga krav på hygien och kvalitet. Sortimentet är mycket brett och svenska förstklassiga råvaror används.

Dina arbetsuppgifter och din profil
Arbetet är varierat då du kommer att sköta alltifrån paketering av charkprodukter till att hjälpa till i produktionen.

För att lyckas i tjänsten krävs det att du är punktlig, noggrann, ordningsam, självgående samt har ett stort engagemang. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från produktion sedan tidigare och då gärna inom livsmedelsindustrin. Det förekommer tunga lyft vilket gör att det är viktigt att du har en bra grundfysik.

Arbetet är förlagt till dagtid mellan kl. 06.00-15.00. Då det är mycket att göra innan jul innebär det jobb sex dagar i veckan. Tjänsten beräknas starta i början/mitten av november och pågå till innan jul med chans till förlängning efter julsäsongen. Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Sista ansökningsdatum är den 9 december men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ida Syrén på telefonnummer 0370-510565 alt. [email protected]

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också.

 

Fler jobb inom Industri/Produktion

Truckförare

Truckförare

OnePartnerGroup Östergötland AB | Östergötlands län, Mjölby | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Maskinoperatör

Maskinoperatör

OnePartnerGroup Borås AB | Västra Götalands län, Borås | Industri/Produktion

Produktionsmedarbetare

Produktionsmedarbetare

PIPELIFE SVERIGE AB | Västra Götalands län, Borås | Industri/Produktion

Produktionsmedarbetare

Produktionsmedarbetare

PIPELIFE SVERIGE AB | Västra Götalands län, Vårgårda | Industri/Produktion