Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Svenska Retursystem AB

Leveranspersonal till Svenska Retursystem i Vaggeryd

Nu öppnar Svenska Retursystem en anläggning i Vaggeryd! Ta chansen och var med från start på en spännande resa! Vill du vara med och utveckla ett företag som arbetar med hållbarhet i alla dimensioner? Vill du arbeta på ett företag där det krävs personligt ansvarstagande med fokus på utveckling och förbättring med självledarskap som ledstjärna? Då kan det vara dig vi söker!

Svenska Retursystem (SRS) är det smarta cirkulära systemet som effektiviserar och miljöanpassar livsmedelsbranschens varuflöden. Bolagets grundidé är att distributionen av vår mat ska ske med gemensamma pallar och lådor som används om och om igen. Systemet minskar behovet av engångsmaterial och minskar branschens utsläpp av växthusgaser. SRS arbetar hållbart i alla dimensioner, i alla beslut och i alla processer i företaget. Vår affärsmodell är cirkulär på riktigt.
Efterfrågan på livsmedelsbranschens cirkulära lådor och pallar fortsätter att öka. Svenska Retursystem möter efterfrågan och etablerar nu en helt ny logistikanläggning i Vaggeryd. 
Byggnationen är i full gång och anläggningen beräknas vara i drift 2024. Under andra kvartalet 2023 startar SRS arbete med att driftsätta anläggningen som kommer att ha kapacitet  för att tvätta 70 miljoner lådor och 4 miljoner pallar per år.

Mer om tjänsten:
Dina dagar på Svenska Retursystem kommer framför allt bestå av godsmottagning och godsavsändning, daglig inventering, hantering av ordrar och yttersta kontakten mellan anläggningen och kundservice samt planering. I arbetsuppgifterna ingår även att vara med och driva arbetet inom säkerhet och förbättringar. Det är meriterande om du tidigare jobbat med systematiskt förbättringsarbete och administration, men det viktigaste är att du har ett administrativt intresse.

Placeringsort: Vaggeryd
Tillträde: Omgående/enligt överenskommelse, visstidsanställning 6 månader som därefter går över till en tillsvidareanställning.
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Dagtid till en början för att sedan övergå till skiftarbete

Vem är du?
Vi söker dig som har ett stort engagemang och med ett genuint intresse av att arbeta med  förbättringsarbete och hållbar utveckling. Svenska Retursystem är en medarbetarstyrd organisation. Det innebär att du tillsammans med dina kollegor får stort ansvar att forma hur ni löser uppdraget och hur ni tillsammans i gruppen når era resultat och mål. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom logistik eller industri.

Personliga egenskaper

  • God samarbetsförmåga
  • Flexibel i ditt arbetssätt
  • Förmågan att kunna ta egna beslut
  • Positiv och ödmjuk
  • Ansvarstagande
  • Problemlösare
  • Teamspelare – lyhörd och skapar engagemang
  • Prestigelös och har mycket god samarbetsförmåga och vill dela med dig av kunskap till dina kollegor.

Att jobba på Svenska Retursystem
Allt startar med våra medarbetare. Med deras kunskap, initiativkraft och engagemang skapar vi trygga relationer med våra kunder. Vi delar också alla visionen om en hållbar framtid.
Vår organisation är platt och vi arbetar i självstyrande team, vilket kort innebär att organisationen inte är hierarkiskt uppbyggd utan mer agil och med kortare beslutsvägar. Syftet är att alla ska kunna bidra med sin kompetens, kunna påverka och på så sätt når vi ett högt engagemang.
För oss har alla människor ett lika värde, vi har rättvisa anställningsvillkor och vi strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning. Mångfald är också en självklarhet i vår organisation.

Vad kan Svenska Retursystem erbjuda dig?
Vi är ett innovativt företag som är i framkant gällande hållbarhet, cirkulär ekonomi och vi befinner oss i en stark tillväxttakt. Hos oss får du chans att påverka och bidra med din kompetens och engagemang. Vi erbjuder schyssta förmåner såsom friskvård, bonus och tillgång till företagets förmånsportal.

Visst låter det intressant?
Svenska Retursystem har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdagen är 1 mars, läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se . För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kandidatansvarig Ida Syrén, [email protected] alt 0370- 51 05 65
 

Fler jobb inom Lager/logistik/transport

Erfaren logistikmedarbetare till kund i Bankeryd

Erfaren logistikmedarbetare till kund i Bankeryd

OnePartnerGroup Jönköping AB | Jönköpings län, Jönköping | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Lagermedarbetare

Lagermedarbetare

OnePartnerGroup Borås AB | Västra Götalands län, Borås | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Vi söker nu lagermedarbetare till gop:s lagerverksamhet i Kungsbacka!

Vi söker nu lagermedarbetare till gop:s lagerverksamhet i Kungsbacka!

OnePartnerGroup Väst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Truckförare vid behov till Frigoscandia i Jordbro

Truckförare vid behov till Frigoscandia i Jordbro

Frigoscandia AB - Stockholm | Stockholms län, Haninge | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.