Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Svenska Retursystem AB

Leveranspersonal till Svenska Retursystem i Vaggeryd

Nu öppnar Svenska Retursystem en anläggning i Vaggeryd! Ta chansen och var med från start på en spännande resa! Vill du vara med och utveckla ett företag som arbetar med hållbarhet i alla dimensioner? Vill du arbeta på ett företag där det krävs personligt ansvarstagande med fokus på utveckling och förbättring med självledarskap som ledstjärna? Då kan det vara dig vi söker!
Svenska Retursystem, SRS, är det smarta cirkulära systemet för landets livsmedel. Vi finns till för att livsmedelsbranschens flöden av varor ska bli mer effektiva och bättre för miljön. Grundidén är att branschens distribution ska ske med gemensamma pallar och lådor som kan användas om och om igen.
Vi arbetar hållbart i alla dimensioner, i alla beslut och i alla processer i företaget. Ett av våra främsta mål är att minska livsmedelsbranschens klimatpåverkan.
Vår affärsmodell är cirkulär – på riktigt.

Svenska Retursystem söker nu Leveranspersonal
Efterfrågan på livsmedelsbranschens cirkulära lådor och pallar fortsätter att öka. Svenska Retursystem möter efterfrågan och etablerar nu en helt ny logistikanläggning i Vaggeryd, som beräknas vara helt i drift 2024. Under andra kvartalet 2023 startade SRS arbete med att driftsätta anläggningen som kommer att ha kapacitet  för att tvätta 70 miljoner lådor och 4 miljoner pallar per år.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består framförallt av godsmottagning och godsavsändning, daglig inventering, hantering av ordrar och att vara yttersta kontakten mellan anläggningen och kundservice/planering. I arbetsuppgifterna ingår även att vara med och driva arbetet inom säkerhet och förbättringar, samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom arbetsplatsen.

Dig vi söker
Vi söker dig som har ett stort engagemang med ett genuint intresse av att arbeta med förbättringsarbete och hållbar utveckling. Har du arbetat med detta tidigare ser vi det som meriterande. Det är också viktigt att du har ett administrativt intresse och erfarenhet av sådant arbete.

Du är en ansvarstagande, positiv och ödmjuk person med en god samarbetsförmåga som även är trygg i att ta egna beslut när det behövs. Du är en god lagspelare som skapar engagemang och är lyhörd för andras tankar och idéer. Du ser dig själv som flexibel person med hög arbetsmoral som har lätt för att hitta lösningar snarare än problem. Du har gymnasial utbildning och goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom logistik eller industri.
Har du truckkort A1-4, B1 samt vana från arbete med truck är även det ett plus.

Arbetstider och omfattning:
Heltid med dagtid till en början för att sedan övergå till skiftarbete. Tjänsten inleds som en visstidsanställning med goda möjligheter till tillsvidareanställning. Ersättning enligt kollektivavtal.

Att jobba på Svenska Retursystem
Allt startar med våra medarbetare. Med deras kunskap, initiativkraft och engagemang skapar vi trygga relationer med våra kunder. Vi delar också alla visionen om en hållbar framtid.
För oss har alla människor ett lika värde, vi har rättvisa anställningsvillkor och vi strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning. Mångfald är också en självklarhet i vår organisation. Vi är ett innovativt företag som är i framkant gällande hållbarhet, cirkulär ekonomi och vi befinner oss i en stark tillväxttakt. Hos oss får du chans att påverka och bidra med din kompetens och engagemang. Vi erbjuder schyssta förmåner såsom friskvård, bonus och tillgång till företagets förmånsportal.

Visst låter det intressant?
Svenska Retursystem har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdagen är 12 oktober, läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se . För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kandidatansvarig Ida Syrén, [email protected] alt 0370- 51 05 65
 

Fler jobb inom Lager/logistik/transport

Vill du jobba extra med brevsortering i Centrala Göteborg?

Vill du jobba extra med brevsortering i Centrala Göteborg?

OnePartnerGroup Väst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Erfarna truckförare söks till DHL i Torslanda

Erfarna truckförare söks till DHL i Torslanda

OnePartnerGroup Väst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Studenter till lager i Borås

Studenter till lager i Borås

OnePartnerGroup Borås AB | Västra Götalands län, Borås | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Vi söker C-chaufförer som är serviceminded!

Vi söker C-chaufförer som är serviceminded!

5590413083 | Västra Götalands län, Göteborg | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.