Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Lackeringspersonal till AQ Enclosure Systems AB

AQ Enclosure Systems är ett företag i AQ Group som erbjuder utveckling, tillverkning och avancerad montering av såväl tunnplåtsdetaljer som kompletta maskinsystem till kunder med höga krav på kvalitet och finish. De processer vi jobbar med är laserskärning, stansning, kantpressning, svetsning, slipning, lackering och montering. 

Har du tidigare arbetat med lackering vid line och har ett driv att vilja utvecklas inom detta område? Då tror vi att du är den vi söker!

Din profil och dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som tidigare arbetat vid lackline. Har du tidigare handlackat och har kunskaper av att köra lackeringsprocessen är detta meriterande, men viktigast är att du har ett intresse av lackering och att du har en vilja att lära dig. Vi ser gärna att du tidigare arbetat i affärssystemet monitor, men detta är inget krav. 
Som person är du driven, engagerad, noggrann och kvalitetsmedveten. Du har en vilja och ett driv av att förbättra våra processer och gillar att ta ansvar och utveckla dig själv. Vidare trivs du med att jobba självständigt men du har samtidigt inga problem med att samarbeta med andra. Du har truckkort och du hanterar svenska i tal och skrift.

Placeringsort: Vaggeryd
Arbetstid: Dagtid
Tillsättning: Omgående eller enligt överenskommelse. 

Detta är en hyrrekrytering där din anställning börjar på OnePartnerGroup för att senare övergå till en anställning på AQ Enclosure Systems om allt går som planerat. Som konsult hos OnePartnerGroup får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden kontakt med din konsultchef. Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Sista ansökningsdag är den 3 oktober 2021 men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ida Syrén på telefonnummer 0370-510565 alt. [email protected]

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. 

Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

I över tio år har vi jobbat med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå ditt mål. Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också.