Sök jobbet
Öka dina chanser att få jobb genom att registrera ditt CV.

Är du vår nästa medarbetare?

Vaggeryd

Är du vår nästa medarbetare?


Börjar du fundera på nya karriärvägar eller letar du efter ditt första jobb? Vi är alltid på jakt efter skickliga medarbetare, speciellt inom industrin. Skicka din ansökan till oss via vår hemsida så ska vi göra vårt bästa för att hitta ett passande jobb till dig.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med industriarbete hos våra kunder. Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis vara montering, truckkörning eller sköta avplockning och avsyning av detaljer från maskin.

Din profil
Som person är du arbetsvillig, ansvarsfull och kan arbeta både självständigt och i team. Att du förstår det svenska språket i tal och skrift är ett krav. Vidare ser vi det som meriterande att du har körkort och truckkort, men det är inget absolut krav. Vid monteringsarbete ser vi det som meriterande om du har elkunskap samt kan läsa ritningar.

Tjänsten innebär initialt en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. Fungerar det bra för dig och det företag du är på finns goda möjligheter att fortsätta din anställning där. Som anställd hos oss på OnePartnerGroup har du anställningstrygghet i form av kollektivavtal samt regelbunden kontakt med din konsultchef.

Tycker du detta låter intressant?
Sista ansökningsdag är den 20 november men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Lotta Ryman 0370-510567 alternativt lotta.ryman@onepartnergroup.se.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se

Laddar...