Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Nätverkstekniker till Uppcom

Nätverkstekniker – nätverk & kommunikation

UppCom är ett bolag som successivt genomför flera stora utvecklingsprojekt inom IT. För att fortsätta kunna leverera högkvalitativa och moderna IT-lösningar söker vi nu en medarbetare till vår IT-avdelning. Vill du ha ett utvecklande jobb inom en innovativ verksamhet med stark framtidskaraktär? Då vill vi gärna höra mer från dig!

Beskrivning av tjänsten
UppCom och Uppvidinge kommun har ett stort nätverk som sträcker sig över hela kommunen. I dagens samhälle är nätverket viktigt för alla verksamheter inom Uppvidinge kommun. Det är en mix av kablat och trådlösa nät.
UppCom söker en Nätverkstekniker till, drift, underhåll och utveckling av vårt nätverk. Vi söker dig som tycker nätverksteknik är intressant och utmanande och vill utvecklas inom området. Du kommer att arbeta i ett gäng på totalt fem personer och ditt ansvarsområde kommer att vara knutet till nätverk och kommunikation.

I rollen som nätverkstekniker hos oss kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
Routing och switchning av trafik i både layer 2 och 3 nät
Arbete med brandväggar
Omvärldsbevakning och kartläggning av trender och risker inom området
Övervakning av nätverket, Libre,
Utveckling och förebyggande arbete i nätverket
Installation av hårdvara ute i verksamheten
DNS/DHCP/
WAN/WLAN/VLAN
Domäner och certifikat
Designa nät

Det är meriterande om du även har kunskaper om
HA-Proxy
ESX, VM-ware
Datacenter

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har:
Utbildning inom nätverk och systemadministration, eller annan likvärdig utbildning
Några års erfarenhet av arbete som nätverkstekniker
Kunskap inom nätverkssäkerhet
Kommunicerar väl på svenska både i tal och skrift, samt behärskar engelska

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och vi tror att du är ansvarstagande och självständig med en god initiativförmåga. Du är också en problemlösande person med god analytisk förmåga. Du är lyhörd och är bra på att bygga relationer. Du skaffar dig kunskap om den egna verksamheten, förstår sammanhangen och ser helheten.

Din ansökan
Vi arbetar med löpande urval, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Detta är en direktanställning hos Uppcom AB som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Carolina Sköld på telefonnummer 0470-34 98 75. 

 

UppCom AB är ett helägt kommunalt bolag i Uppvidinge kommun. Bolaget ansvarar för all IT-verksamhet inom kommunens verksamheter avseende bredband, telefoni och IT-tjänster. Vårt kontor finns i Åseda men vi är verksamma i hela kommunen. Totalt är vi idag elva anställda och har en omsättning på ca 25 MSEK. Läs gärna mer om UppCom på www.uppcom.se