Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Uppcom AB

It-tekniker med inriktning mot nätverk & informationssäkerhet

It-tekniker med inriktning mot nätverk & informationssäkerhet

UppCom är ett bolag som successivt genomför flera stora utvecklingsprojekt inom IT. För att fortsätta kunna leverera högkvalitativa och moderna IT-lösningar söker vi nu en medarbetare till vår IT-avdelning. Vill du ha ett utvecklande jobb inom en innovativ verksamhet med stark framtidskaraktär? Då vill vi gärna höra mer från dig!

Beskrivning av tjänsten
UppCom söker dig som känner att IT- och informationssäkerhet kombinerat med avancerad nätverksteknik är ditt hemmaområde. Har du stor förståelse om IT- och informationssäkerhet samt goda kunskaper om brandväggar, routrar och switchar? Tycker nätverksteknik är intressant och utmanande? Då kanske du är den vi söker till vår drift- och utvecklingsavdelning.
Du kommer att arbeta med design, utveckling och implementation av kommunikationslösningar. Du håller i kontakter med våra leverantörer och konsulter för att nå en optimal lösning i vårt nät. Nätverken vi underhåller och supporterar har höga krav på tillförlitlighet och tillgänglighet, det betyder att du alltid arbetar proaktivt för att säkerställa hög driftkvalitet.
Du kommer även vara ute och montera utrustning samt samarbeta med vår bredbandsavdelning. Du kommer att arbeta i ett gäng på totalt fem personer och vår avdelning är sammansatt av medarbetare med olika kompetenser och spänner över ett systems hela livscykel. Ditt ansvarsområde kommer att vara knutet till nätverk, kommunikation, IT- och Informationssäkerhet.
Som person är du ansvarstagande, självständig med god initiativförmåga. Du är också en problemlösande person med god analytisk förmåga. Du är lyhörd och är bra på att bygga relationer. Du skaffar dig kunskap om den egna verksamheten, förstår sammanhangen och ser helheten.

Kvalifikationer och utbildning
–  Utbildning inom nätverk och systemadministration eller annan likvärdig utbildning
–  Dokumenterad erfarenhet av arbete inom IT- och Informationssäkerhet
–  Erfarenhet av jobb som nätverkstekniker
–  Önskvärt är om du kan en del om Linuxoperativ
–  Erfarenhet av Datacenter arkitektur och dess komponenter
–  Administrativ förmåga och erfarenhet av att dokumentera
–  God förmåga att uttrycka dig i engelska och svenska i tal och skrift

Din ansökan
Vi arbetar med löpande urval, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Detta är en direktanställning hos Uppcom AB som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Carolina Sköld på telefonnummer 0470-34 98 75. 

 

UppCom AB är ett helägt kommunalt bolag i Uppvidinge kommun. Bolaget ansvarar för all IT-verksamhet inom kommunens verksamheter avseende bredband, telefoni och IT-tjänster. Vårt kontor finns i Åseda men vi är verksamma i hela kommunen. Totalt är vi idag elva anställda och har en omsättning på ca 25 MSEK. Läs gärna mer om UppCom på www.uppcom.se