Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Förändringsdriven Produktionstekniker till amokabel

Produktionstekniker med inriktning ständiga förbättringar
Amokabel går för högtryck och behöver nu förstärka sin produktionsavdelning med dig som har ett stort intresse för ständiga förbättringar och effektiva flöden.
Placeringsort är Alstermo där all produktion finns och där du blir en nyckelroll för våra framtida satsningar.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill vara med och bidra till fortsatt hög produktivitet och en ökad leveranssäkerhet. Som produktionstekniker initierar, leder och driver du olika produktionstekniska projekt inom vår produktionsenhet. Du är med och säkrar produktionsprocessen inför framtida utmaningar samt arbetar fram och följer upp ständiga förbättringar. Vi vill öka kapaciteten i våra maskiner genom kortare ställtider och bättre planering. Vidare vill vi minska vårt materialanvändande. Du är med från start till mål vad gäller projektens genomförande. Det betyder att du ansvarar för att ta fram såväl underlag samt driver projekt från förstudie till implementering. Du arbetar både självständigt och i team, med både kortare och längre projekt. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Leda och driva förbättringsprojekt
  • Produktionsteknisk analys och problemlösning
  • Minska materialförbrukningen
  • Arbeta med dokumentation och instruktioner
  • Granska och utveckla arbetsmetoder och tillverkningsprocesser
  • Fortsätta arbeta med 5S och LEAN production

Din profil
För att bli framgångsrik i rollen produktionstekniker motiveras du av göra vardagen bättre för dina medarbetare. Du är nyfiken och vill förstå och analysera produktionens behov. Som person är du ansvarsfull, lösningsorienterad och prestigelös. Vi tror också att du har ett intresse i att leda andra i dina projekt och har en förmåga att skapa förtroende hos dina medarbetare. 
Du fungerar bra i en roll där du får stort utrymme att driva ditt eget arbete, komma med egna idéer och sätta upp höga mål som du arbetar för att uppnå. Då rollen innebär att du arbetar i nära samarbete med dina kollegor ser vi att du trivs att arbeta i team men även individuellt.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du:

  • Några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Har ett eget driv att genomföra projekt från start till mål
  • Kommunicerar väl i svenska, både i tal och skrift
  • Meriterande är om du har en utbildning i LEAN production eller liknande

Rollen innebär en stor frihet och du kommer att ges stora möjligheter att växa och utvecklas inom bolaget. Dessutom kommer du till ett härligt, sammansvetsat gäng där man stöttar och hjälper varandra.

Din ansökan
Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Detta är en direktanställning hos Amokabel som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Carolina Sköld på telefonnummer 0470-34 98 75.  
 

Amokabel är en familjeägd industrikoncern med fokus på tillverkning av special, installation – och kraftkabel. Bolaget som grundades 1992 har sin huvudsakliga verksamhet i Alstermo, Uppvidinge. Idag har bolaget tillverkning och försäljningskontor i ett flertal länder, sysselsätter 225 personer och omsätter över en miljard kronor. Koncernen har i flera år investerat stort i grön energi och äger idag flera vatten, vind- och solenergianläggningar.