Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

SCHUNK CARBON TECHNOLOGY AB

Area Sales Manager till Schunk

Schunk Carbon Technology skapar mervärde för kunden genom teknisk spetskompetens, precision och kvalitet. Dessa värden utgör grundstenarna i hela vårt arbetssätt och de är våra viktigaste redskap för att kunna möta våra kunders komplexa behov.

Schunk Carbon Technology har senaste åren haft en kraftig tillväxt och vi tar nu ytterligare kliv på den nordiska marknaden. Vi söker därmed en affärsdriven Area Sales Manager som vill spela en nyckelroll i vår fortsatta tillväxtresa.  Vi erbjuder dig en spännande tjänst i ett internationellt företag med enorm potential där du växer och utvecklas med oss.

Har du ett högt affärsdriv och strategiskt tänk?
Då vill vi höra mer från dig!

Dina arbetsuppgifter
För att möjliggöra vår tillväxt enligt plan blir ditt uppdrag som Area Sales Manager främst att hitta nya affärsmöjligheter och bearbeta nya kunder, men också att utveckla affären med nuvarande kunder. Att skapa och bredda affären utifrån nya och befintliga kunders behov samt att verka som kundens samarbetspartner i utvecklingen av vår gemensamma affär är en viktig del i denna roll. Med hjälp av strategiskt och långsiktigt tänk identifierar du nya affärsmöjligheter och tar ansvar för hela försäljningsprocessen från idéstadiet till implementering av affären.

Med hjälp av vår tekniska expertis i Tyskland kalkylerar och förhandlar du fram ramavtal och långsiktiga kontrakt, samt ansvarar för uppföljning. Genom dina omfattande kontaktytor såväl internt som externt är du en viktig nyckelspelare för vår fortsatta resa framåt. Vi besitter den tekniska spetskompetensen, erfarenheten och ett starkt varumärke som möjliggör att bredda oss ytterligare på marknaden.

Du rapporterar till Head of Sales och ingår i sales-teamet med ytterligare fyra seniora säljare. Tillsammans är vi ett framgångsrikt och gott lag som jobbar nära tillsammans trots geografiska avstånd, och vi har god stämning med högt i tak.

Tjänsten är tillsvidare och placeringsort enligt överenskommelse, beroende på vart du har din hemvist.  En hel del resor ingår i tjänsten.

Din profil
För att bli framgångsrik i rollen som Area Sales Manager hos oss bör du trivas med att arbeta i ett dynamiskt företag med tydligt affärsfokus, där du får stort ansvar och goda möjligheter att vara med och forma vår framtida affär. Du behöver vara affärsmässig och målinriktad, du har ett starkt entreprenörsdriv och du triggas av att skapa nya affärer. Du är van vid att arbeta långsiktigt, förhandla och hålla ihop kommersiella kundprojekt hela vägen in i mål. Du är ambitiös och har en stark vilja att ständigt lära och utvecklas samt har en god grundläggande struktur för att kunna leverera med kvalitét. Det är viktigt att du är nyfiken och lyhörd inför marknadens signaler och att du har ett genuint intresse för branschen.

Som person är du utåtriktad och intresserad av din omgivning. Att bygga förtroendefulla relationer såväl internt som externt är en självklarhet.
Dina personliga egenskaper och ditt driv är avgörande för oss.

För att vara aktuell för tjänsten har du

  • Erfarenhet av B2B, gärna av tekniska system/produkter
  • Dokumenterad god erfarenhet av strategisk storkundsbearbetning
  • Erfarenhet av förhandling, gärna internationell
  • Gärna erfarenhet av att jobba i en större internationell koncern
  • God erfarenhet av att arbeta i affärssystem (CRM)
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • Eftergymnasial utbildning inom teknik eller ekonomi ser vi som meriterande

Ansökan
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då löpande urval och tillsättning av tjänsten tillämpas. Detta är en direktanställning hos Schunk Carbon Technology AB som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. 
Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se.
För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Hördegård på nummer 0470-32 38 39 eller [email protected]

 

Schunk-gruppen är en 100-årig världsomspännande koncern med 60 dotterbolag i 29 länder. Koncernen grundades 1913 i Tyskland och ägs av Ludvig Schunk Stiftung. Koncernens huvudkontor ligger i Gießen utanför Frankfurt. Schunk-gruppen omsätter totalt ca 1 500 miljoner euro och har fler än 9 000 anställda.

Schunk Carbon Technology är Schunk-gruppens produktions- och marknadsbolag för den nordiska marknaden. Verksamheten är koncentrerad till småländska Lenhovda nordöst om Växjö där företaget tillverkar och renoverar strömavtagare samt marknadsför kundanpassade applikationer i grafit.
Företaget omsätter ca 175 MSEK och har 30 anställda.

Fler jobb inom Marknadsföring/försäljning

Teknisk Säljare

Teknisk Säljare

Ecoguard - Malmö | Skåne län, Malmö | Marknadsföring/försäljning