Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Entrepenadingenjör till Scandrock

Är du i början av din karriär och vill utvecklas i en roll som entrepenadingenjör?

Har du förmågan att prioritera och vill arbeta i en roll där du har mycket frihet under eget ansvar?

Då kan tjänsten som entrepenadingenjör hos vår kund Scandrock vara någonting för dig!

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Gabriella Boumadi på 0735 39 69 28.

Vi kommer att gå igenom ansökningar efter julledigheten, intervjuer förväntas att hållas vecka 3 & 4.

Scandrock grundades 2005 och i dagsläget ca 30 anställda.
De erbjuder marknaden totalåtaganden inom bergschakt, men även enskilda tjänster, tex bergsprängning, spräckning, sågning samt krossning där så önskas.
Innovation och utveckling av maskiner sker i egen regi. Detta med fokus på att förbättra arbetsmiljön samt för att kunna utföra alla typer av arbeten, där konventionell utrustning inte alltid räcker till.

Dina arbetsuppgifter

Som entreprenadingenjör är du en viktig spelare i Scandrocks projekt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer framförallt innebära att vara ett tekniskt- och administrativt stöd i projekten. Du stöttar platschefen kring upprättande av att ta fram olika dokument såsom arbetsmiljöplaner, arbetsbredningar, protokoll och egenkontroll. av planeringsunderlag, produktionskalkyler, tidplaner och ekonomiavstämningar. Beroende på projektens storlek, stöttar du ett eller flera projekt samtidigt.

Projekten finns på olika orter exempelvis, Sthlm, Norrköping och Alingsås vilket innebär att du kommer vara en hel del på resande fot och ibland förekommer övernattningar. Du beräknas vara på kontoret i Uppsala ca 2–3 gånger i månaden och en del arbete kan också göras hemifrån när du blivit mer självständig i din roll.

Din profil
Skallkrav:
Eftergymnasial utbildning inom byggteknik
Flytande i Svenska i både tal och skrift
Mycket goda kunskaper i Engelska
B-körkort

För att lyckas i rollen som entrepenadingenjör är du flexibel då tjänsten innefattar resande och du har en förmåga att prioritera. Du ser dig själv på ett mindre företag där det är korta beslutsvägar och där du som individ blir en viktig nyckelspelare för laget. Du har förmågan att leda ditt eget arbete och trivs i en roll som ger dig möjlighet till mycket frihet under eget ansvar.

Övrigt:

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Kontor i Uppsala, men möjlighet att bo på annan ort finns.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av OnePartnerGroup och Scandrocks önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till OnePartnerGroup.Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom OnePartnerGroup men du kommer anställas direkt hos Scandrock.