Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Servicetekniker till Pumphuset

Har du ett genuint tekniskt intresse?

Trivs du i en roll med stor frihet under eget ansvar och vill arbeta i en stabil bransch?

Då kan det vara dig vi söker!

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Gabriella Boumadi på 0735 39 69 28.

PUMPHUSET Sverige AB är ett av landets största märkesneutrala serviceföretag inom pumpbranschen. Vi finns på tre orter i Sverige; Stockholm, Göteborg och Luleå. Hela verksamheten omsatte 2020 ca 78 MSEK, och har för närvarande 43 medarbetare, varav 29 i Stockholm, 9 i Göteborg och 5 i Luleå.  Verksamheten har funnits sedan 1971 och år 2008 förvärvades PUMPHUSET Sverige AB av KSB Sverige AB. 

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att vara en viktig del av vårt serviceteam där vi arbetar med felsökning, reparation och installation av pumpar och styrningar.
Vi utför service och reparation på i princip alla pumpfabrikat och kunderna är i första hand företag inom industri, VA och fastighet men vi hjälper även privatpersoner.

I din roll som servicetekniker arbetar du främst med pumpreparationer, felsökning både ute hos kund och på våra verkstäder. Beroende på vad du kommer med för erfarenheter kommer du att arbeta i team och åka ut med en kollega på uppdragen initialt för att lära dig och få förståelse för arbetet. 

Din profil
Skallkrav:

  • Teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande yrkeserfarenhet
  • B-körkort
  • Van PC-användare då du rapporterar ditt arbete direkt in i vårt affärssystem
  • Behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande:

  • Erfarenhet från el-, styr- och regler (BB1-behörighet är starkt meriterande)
  • Erfarenhet från underhållsarbete/reparationer, gärna inom pumpbranschen eller från roterande maskiner
     

För att lyckas i rollen som servicetekniker ser vi att du har ett genuint tekniskt intresse. Då du är Pumphusets ansikte utåt hos deras kunder är det viktigt att du är en social, serviceminded person. Du har förmågan att både arbeta självständigt och i team. Du är noggrann och ansvarstagande i ditt arbete.

Övrigt:
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Upplands Väsby eller Haninge/handen
Arbetstider: måndag till torsdag 07:30-16:30 fredagar 07:30-15:30.

Rekryteringsprocessen hanteras av OnePartnerGroup och Pumphusets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten går till OnePartnerGroup.