Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Umeå AB

Vill du jobba som C-chaufför i sommar?

Vill du njuta av livet på vägarna i sommar? Vi ger dig möjligheten att få köra lastbil för distribution av gods i Umeå-regionen under sommaren 2022. 

Om jobbet
Vi söker två C-chaufförer till Umeå. Tjänsterna är sommarvikariat på heltid med start i juni vecka 24 och pågår sedan fram till och med vecka 33 i augusti. 

Du kommer bli anställd av oss på OnePartnerGroup och vara uthyrd till vår kund PostNord.

Det här förväntar vi oss

I rollen som lastbilschaufför är du ansiktet utåt för vår kund PostNord. Du kommer dagligen möta PostNords kunder och samarbetspartners och är en viktig länk i distributionskedjan. En vanlig dag består av:

  • Distribution av pallar, paket och brev.
  • Kundmöten

Vi söker dig som gillar att leverera god service och trivs med att arbeta självständigt. Då jobbet innebär en hel del direkt kundkontakt så önskar vi att du gillar det personliga mötet och har en naturlig social personlighet. Du behöver också behärska svenska språket både i tal och skrift. Du är driven och självgående och gillar att kunna lösa diverse situationer genom egna enkla beslut under din arbetsdag. 

Krav
C-kort
YKB
Digitalt färdskrivarkort
 
Vi tillämpar drogtester samt efterfrågar ett utdrag från belastningsregistret.

Intresserad?
Har du frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta Karol Doyo 073-8417524, [email protected]

Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.

Välkommen med din ansökan!