Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Traktorförare med truckkort

Vilket tillfälle!

Vill du jobba som terminalarbetare kombinerat med traktorförare i Umeå, då är detta jobbet för dig. 

Om jobbet
Vi erbjuder dig ett jobb som traktorförare hos vår kund på Klockarbäcken. Tjänsten är tillsvidare där du första tiden kommer jobba genom OnePartnerGroups personaluthyrning för att sedan bli övertagen till anställning direkt hos kundföretaget. 

Vår kund är en välkänd internationell logistikaktör som hanterar en av Umeås största godsterminaler. Jobbet består i vanligt förekommande terminalarbetarsysslor varvat med vissa specifika uppgifter som kräver ett godkänt traktorkort för terminal. 

Arbetstider:
Dagtid 07-16
Mån – Fre

Din profil
Du är en person som gillar att arbeta tillsammans med andra och tycker om att arbeta fysiskt. Du är inte rädd för att ta i om det behövs och tar gärna egna initiativ när situationen kräver det. 

Skallkrav
Traktorkort
Truckkort A+B
Tillgänglig för jobb omgående

Önskemål
Erfarenhet av lagerjobb sedan tidigare
Boende i Umeås närområde
En som gillar att köra traktor

Tjänsten kommer tillsättas löpande vilket innebär att vi anställer när en riktigt bra profil dyker upp hos oss. Passa därför på att söka tjänsten redan idag och ring gärna om du har några frågor. Ansvarig: Björn Edberg. [email protected], 072-2270952

Välkommen med din ansökan.