Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Algoryx Simulation AB

Systemutvecklare C++ till Algoryx

Söker du efter utmaningar inom utveckling av snabba, robusta, multitrådade programvaror? Låter det intressant att utveckla resurseffektiv arkitektur för CPU och GPU i simuleringsprogramvaror som hjälper världen att gå mot mera innovation och bättre hållbarhet? Algoryx närmar sig 30 anställda och har vuxit stadigt de senaste åren. Nu planerar vi för en större uppskalning och söker därför en senior systemutvecklare som letar nya utmaningar. Välkommen att bli en del av vårt grymma utvecklingsteam. 

Vad erbjuder vi på Algoryx?

Som anställd på Algoryx får du möjlighet att delta i internationella samarbeten som handlar om allt från att utveckla miljövänligare skogsmaskiner till att bygga baser på månen. Vi är ett deep tech företag i framkant och erbjuder goda möjligheter till personlig utveckling inom både teknik och mänskliga relationer. 

Vår arbetsmiljö är flexibel med möjlighet att kombinera hemarbete med arbete på vårt kontor i Umeå. Därför kan vi också erbjuda arbete på distans från andra orter och länder. Vi arbetar systematiskt med kompetensutveckling och har en vänlig och inkluderande arbetsmiljö. Vi anordnar regelbundna sociala aktiviteter som after work och friluftsaktiviteter och arbetar även med digital teambuilding. Vi är anslutna till Tekniktjänsteavtalet, erbjuder utökad semester, en hälsotimme på arbetstid varje vecka samt subventionerat guldkort på IKSU tvärs över gatan. 

Om tjänsten och den vi söker

Du kommer ingå i ett team som arbetar med idéutveckling, design, implementation, optimering och förvaltning av vår kärnteknologi, simuleringsmotorn AGX Dynamics. I arbetsuppgifterna ingår utveckling av ny funktionalitet baserat på Algoryx egen R&D samt feedback från våra kunder, nya arbetsflöden, integration med andra programvaror, samt utveckling av API och dokumentation. Du bör ha god erfarenhet av att skriva robust, högpresterande objektorienterad kod i C++ för Windows, Linux och Mac. Det är ett plus om du har erfarenhet av CI/CD, CMake och Git, samt av andra språk, tex Python och C#. Det är också meriterande om du har kunskaper inom parallella beräkningar och numeriska metoder, samt inom 3D-datorgrafik och plattformar som Unity eller Unreal.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup Umeå. Har du frågor så är du välkommen att höra av dig till; Senior rekryterare Niclas Ericsson, [email protected], 073-4249958 eller Andreas Lindqvist, [email protected], 073-4130611. 

Fackliga kontaktpersoner nås på [email protected]

Tveka inte att söka då vi tar in intressanta kandidater löpande i processen. 

Välkommen med din ansökan!

Algoryx utvecklar programvaror som hjälper ingenjörer och hela industrier att bli effektivare och mera kreativa. Genom att simulera fysikens lagar tillsammans med 3D-datorgrafik möjliggör vi utveckling av nya generationer av fordon, fartyg, maskiner och robotar som är självgående, miljövänliga och säkra. Algoryx är världsledande inom realtidssimulerad fysik och många av våra globala kunder känns igen som världens mest kända företag och varumärken.

Fler jobb inom IT/Teknik

Specialists in simulation and AI

Specialists in simulation and AI

Algoryx Simulation AB | Västerbottens län, Umeå | IT/Teknik

3D graphics developer at Algoryx

3D graphics developer at Algoryx

Algoryx Simulation AB | Västerbottens län, Umeå | IT/Teknik

Design engineer and UX-lead at Algoryx

Design engineer and UX-lead at Algoryx

Algoryx Simulation AB | Västerbottens län, Umeå | IT/Teknik

System developer C++ at Algoryx

System developer C++ at Algoryx

Algoryx Simulation AB | IT/Teknik