Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Algoryx Simulation AB

Specialister inom Simulering och AI

Är du senior eller junior inom simulering och realtidsgrafik? Har du erfarenhet av eller stort intresse av fordon, robotik eller AI? Algoryx närmar sig nu 30 anställda och har vuxit stadigt de senaste åren. Nu planerar vi för en större uppskalning av verksamheten och söker därför en eller flera simuleringsspecialister till vårt starka team i Umeå. Välkommen!

Vad erbjuder vi på Algoryx?

Som anställd på Algoryx får du möjlighet att delta i internationella samarbeten som handlar om allt från att utveckla miljövänligare skogsmaskiner till att bygga baser på månen. Vi är ett deep tech företag i framkant och erbjuder goda möjligheter till personlig utveckling inom både teknik och mänskliga relationer. 

Vår arbetsmiljö är flexibel med möjlighet att kombinera hemarbete med arbete på vårt kontor i Umeå. Därför kan vi också erbjuda arbete på distans från andra orter och länder. Vi arbetar systematiskt med kompetensutveckling och har en vänlig och inkluderande arbetsmiljö. Vi anordnar regelbundna sociala aktiviteter som after work och friluftsaktiviteter och arbetar även med digital teambuilding. Vi är anslutna till Tekniktjänsteavtalet, erbjuder utökad semester, en hälsotimme på arbetstid varje vecka samt subventionerat guldkort på IKSU tvärs över gatan. 

Om tjänsten och den vi söker
Vi söker en eller flera seniora eller juniora specialister inom realtidsfysik. Vi tror att du har en universitetsutbildning eller doktorsexamen och kompetens inom något av våra kärnområden, modellering och fysiksimulering, realtidsgrafik, numeriska metoder, fordonsdynamik, robotteknik, styr- och reglersystem eller artificiell intelligens och maskininlärning.

På Algoryx får du möjlighet att vidareutveckla din kompetens genom att utveckla och implementera simuleringsmodeller som en del i vårt produktutbud. Du kommer också arbeta nära våra kunder med funktionalitet och validering och kan komma att axla ett områdesansvar. Du bör ha god programmeringskompetens, gärna i C++ och Python.

Om du är disputerad i ett relevant område finns goda möjligheter att bedriva forskning på Algoryx och publicera vetenskapliga artiklar i samarbete med de många universitet vi har relationer med. Om du är intresserad av forskarutbildning och är behörig kan det även finnas möjlighet till det inom ramen för en  industridoktorandtjänst.

Vi rekryterar alltså brett och prioriterar personliga egenskaper över specialisering, så tveka inte att söka om det låter intressant!

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup Umeå. Har du frågor så är du välkommen att höra av dig till; Senior rekryterare Niclas Ericsson, [email protected], 073-4249958 eller Andreas Lindqvist, [email protected], 073-4130611. 

Fackliga kontaktpersoner nås på [email protected]

Tveka inte att söka då vi tar in intressanta kandidater löpande i processen. 

Välkommen med din ansökan!

Algoryx utvecklar programvaror som hjälper ingenjörer och hela industrier att bli effektivare och mera kreativa. Genom att simulera fysikens lagar tillsammans med 3D-datorgrafik möjliggör vi utveckling av nya generationer av fordon, fartyg, maskiner och robotar som är självgående, miljövänliga och säkra. Algoryx är världsledande inom realtidssimulerad fysik och många av våra globala kunder känns igen som världens mest kända företag och varumärken.

Fler jobb inom Ingenjörsyrken

Automationsingenjör till Nordomatic

Automationsingenjör till Nordomatic

Nordomatic AB | Östergötlands län, Linköping | Ingenjörsyrken

Servicetekniker till TGW i Norrköping

Servicetekniker till TGW i Norrköping

Tgw Scandinavia AB | Östergötlands län, Norrköping | Ingenjörsyrken

Projektledare rörteknik till Umia Ystad

Projektledare rörteknik till Umia Ystad

Umia Ystad AB | Skåne län, Ystad | Ingenjörsyrken

ViaCon rekryterar Teknisk Säljare inom Bro & Kulvert

ViaCon rekryterar Teknisk Säljare inom Bro & Kulvert

Viacon AB - Stockholm | Stockholms län, Sollentuna | Ingenjörsyrken