Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Bilbolaget Nord AB - Umeå

Servicecentermedarbetare till Bilbolaget

Ny stjärna till vårt servicecenter!

Om tjänsten
Vi söker just nu en serviceminded och ambitiös medarbetare som skall jobba med reservdelar i vårt servicecenter här i Umeå. Den här rollen innebär att du ansvarar för inkommande samtal/mail från Bilbolagets kunder och externa verkstäder. Du kommer att ha ett nära samarbete med vårt inköp och på sikt kanske du kan utvecklas att jobba även med inköp av reservdelar.

På Servicecenter har vi högt i tak och värdesätter att hjälpas åt för att tillsammans skapa en härlig arbets- och mötesplats för våra medarbetare och kunder.
 
Vi lägger därför stor vikt i att alla våra kunder som ringer in eller besöker anläggningen bemöts på ett vänligt och professionellt sätt.

Arbetsuppgifter
Dina dagar är variationsrika och går i ett högt tempo. Du kommer att sälja reservdelar via telefon och mail men även till kunder över disk när det behövs. Din arbetsplats är i huvudsak i kontorsmiljö bakom ett skrivbord och dator.

Några exempel på arbetsutgifter;

  • Ta emot beställningar och lägga ordrar via telefon och mail.
  • Plocka ordrar till våra grossistkunder.
  • Administrativa uppgifter så som, sakgranska fakturor, följa upp beställningar, ta betalt för reservdelar och verkstadsbesök över disk.
  • Bemöta kunder som kommer in på Bilbolaget & hänvisa dem till respektive avdelning.
  • Underhåll av butiks och kundytor.
     

Vi söker dig som: 
Älskar att ingen dag är den andra lik! Du gillar när det går undan och rör mer än gärna på dig under din arbetsdag. Vidare får du gärna ha kunskap inom Officepaketet och brinner för det personliga mötet med våra kunder.
Du talar såväl engelska som svenska. Har du erfarenhet från bilbranschen eller har ett intresse för bilar och verkstäder är det meriterande, men inte ett krav för tjänsten.
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Du är initiativtagande och trivs att arbeta i nära samarbete med kollegor. Teamwork makes the dreamwork! Vidare är du stresstålig, prestigelös och brinner för att leverera service i världsklass, såväl till dina kollegor som våra kunder över disk.

Övrigt:
Tjänsten är tillsvidare på heltid. Vi tillämpar provanställning på 6 månader.
Dina arbetstider kommer att variera mellan 07.00- 19.00 på rullande schema mån-fre, enstaka lördagar kommer förekomma då 10.00-14.00 (15.00 vid speciella happenings t.ex. lansering av ny bil). 

 

Vi har funnits sedan 1932 och är Norrlands ledande återförsäljare av Volvo och Renault personbilar samt Renault och Dacia transportbilar. I Östersund och Norrbotten representerar vi även Ford personbilar och transportbilar. Vi finns på 14 orter i norra Sverige från Härnösand i söder till Kiruna i norr. Bilbolaget tar hand om allt som har med kundens bilägande att göra. Allt för ett smidigt bilägande – där våra värdeord är omtanke, tillgänglighet, kompetens.
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund. Gå gärna in på vår hemsida för att läsa mer: www.bilbolaget.com

Fler jobb inom Administration/kundservice/HR

Kaiding söker advokat

Kaiding söker advokat

Advokatbyrån Kaiding-Kalix | Norrbottens län, Kalix | Administration/kundservice/HR

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Office Coordinator rekryteras till Pelago

Office Coordinator rekryteras till Pelago

Pelago AB | Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice/HR

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Konferensvärdinna till kund i centrala Stockholm

Konferensvärdinna till kund i centrala Stockholm

OnePartnerGroup Stockholm | Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice/HR

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
HR-koordinator sökes till kund i centrala Stockholm

HR-koordinator sökes till kund i centrala Stockholm

OnePartnerGroup Stockholm | Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice/HR

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.