Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Projektledare till Skogstekniska Klustret

Om tjänsten
Din roll som projektledare innebär framför allt att du har det övergripande ansvaret att styra, koordinera och löpande stämma av de olika delarna i dina tilldelade projekt och på så sätt utgöra den samordnande funktionen. Du ska självständigt kunna leda dina projekt från start till mål med fokus på tid, kostnad och kvalitet. Din uppgift blir att få alla delar att fungera tillsammans samt tillse att inget faller bort. Du ansvarar för genomförande av aktiviteter samt uppföljning och dokumentation.

Utgångspunkt för ditt arbete är att se helheten i projekten samt att se projekten i det större sammanhang som utgörs av företagets verksamhet. I detta ligger företagets mål som grund och det är din uppgift att skapa konkreta aktiviteter som är i linje med företagets strategimål.

Att få dina medarbetare, medlemsföretag och övriga inblandade att samverka är din styrka och du ansvarar för att medverka till en positiv samarbetsanda som präglas av kreativitet och ömsesidig respekt. Som en röd tråd genom ditt arbete ingår att aktivt lyssna på behov och knyta ihop aktörer för att driva utvecklingen framåt.

I rollen som projektledare ingår också att skriva fram nya projektansökningar. Alla erfarenheter av liknande arbetsuppgifter är därför meriterande. 

Kommunikation och marknadsföring är ytterligare två ansvarsområden som ingår i tjänsten där uppgifterna fördelas löpande inom teamet.

Vi söker dig som 
– har en universitetsutbildning i grunden
– är erfaren av att leda projekt 

Dina personliga egenskaper
Som person är du driven, engagerad och strukturerad. Du räds inte att ta nya kontakter och du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp, är flexibel och prestigelös.

Vi erbjuder
En möjlighet att få jobba tillsammans med de största och mest välkända skogsteknikföretagen i norra regionen och vara en del av den tekniska innovationskraft som medlemsföretagen tillsammans med forskning, lokala start-ups och olika finansiärer möjliggör i samverkan med Skogstekniska klustret.  

Vi tillämpar flexibel arbetstid inom vissa ramar och som anställd har du möjlighet till en friskvårdstimme i veckan. Vidare erbjuds du även friskvårdsbidrag.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med start enligt överenskommelse.

Du rapporterar direkt till VD.

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Har du frågor så vänd dig till rekryteringskonsult Andreas Lindqvist, [email protected] alt 073-413 06 11. Vi ser fram emot din ansökan!

Om Skogstekniska klustret

Vi är språngbrädan mot framtidens skogsbruk. Vi utvecklar teknik för morgondagens skogsbruk – innovativa skogsmaskiner, intressanta jobb och samverkan med världsledande forskare och företag – för en hållbar planet.

Vi är en ekonomisk förening med 10 medlemsföretag som tillsammans sysselsätter över 1 000 personer. Hjärtat är vårt innovationssystem, där vi kopplar ihop våra medlemsföretag med till exempel forskare, studenter, startups, skogsbolag och finansiärer – och sedan hjälper dem att driva projekt som utvecklar skogsbruket.

Vi för över kunskap, arrangerar workshops, utvecklar projekt och hjälper till att ordna finansiering. Du kan likna det vid att vi bygger upp nervtrådar mellan parterna och att de aktiviteter vi genomför är impulser som sätter fart på utvecklingen.

Genom vårt stöd har medlemsföretagen ökat sin samverkan med akademisk forskning och utbildning. Det har lett till att ett flertal testbäddsprojekt har genomförts och flera innovationer har blivit produkter på marknaden. Andra resultat? Vassare företag. Regional tillväxt. Och en mer inkluderande kultur, med plats för alla.