Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Operativ Arbetsledare till Lidström Kross AB

Om tjänsten
Lidström Kross utökar sin personalstyrka ytterligare i sin satsning på Norrland. Denna tjänst som operativ arbetsledare innebär att du har det yttersta ansvaret för den dagliga driften vid krossverket och att allt fungerar som det ska utan störningar. Som operativ jobbar du själv som maskinförare parallellt med det utökade ansvaret och därför krävs det att du har jobbat med liknande verksamhet tidigare för att du ska förstå och kunna agera snabbt oavsett vad som händer. I jobbet ingår förutom aktiv maskinkörning även viss planering, beställning av bränsle och reservdelar samt utförande av viss service på maskinerna. 

Lidström Kross finns med där det händer, vid väg/järnvägsbyggen, fabriksetableringar eller andra byggnationer som kräver närhet, snabbhet, hög kvalitet och tuffa tag. Hos Lidström Kross blir du snabbt en del av familjen och du erbjuds stor frihet i arbetet kombinerat med ett stort ansvar i att se till att anläggningen fungerar och levererar. Då anläggningarna flyttas runt och finns utplacerade på olika platser i Norrland så behöver du kunna bo borta under veckorna måndag – torsdag om så skulle krävas. 

Tjänsten: Heltid och tillsvidare
Tillsättning: Enligt överenskommelse

OBS! Vi ser gärna sökande från hela Norrland 

Din profil
Du är driven till din natur och tycker om att ha ansvar
Du har förarbevis på hjullastare och grävmaskin och god erfarenhet av att köra liknande maskiner sedan tidigare
Du har lätt för att hålla en god överblick över ditt och andras arbete
Du har jobbat med stenkross tidigare och förstår vad det handlar om
Du kan avhjälpa enklare service på maskinerna vid behov 
Med fördel så behärskar du även vissa svets- och skärkunskaper

Vi erbjuder
Lön enligt överenskommelse med traktamente
Boende vid arbetsplatsen
Friskvårdsbidrag
Stora starka fungerande maskiner
Plus mycket mer..

Intresserad?
Vill du veta mer om tjänsten så tveka inte att höra av dig. I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup i Umeå så vid frågor, kontakta:
Andreas Lindqvist, 073-4130611 [email protected]
eller Gustav Dalén, [email protected]

OBS! Lidström Kross ser fram emot att få träffa dig personligen framöver men undanbeder sig all form av kontakt under själva rekryteringsprocessen och hänvisar med bestämdhet all kontakt till OnePartnerGroup i Umeå. 
 

Lidström Kross är ett väl etablerat familjeföretag som krossat sten i Norrland sedan 1970-talet. Numera drivs bolaget av bröderna Fredrick och Andreas Lidström och man erbjuder traditionsenligt krossning, sortering och skjutslagning på plats vid berget. Arbetet utförs med mobila och transportabla krossanläggningar.

Bolaget har en modern maskinpark bestående av bland annat dubbelkrossverk och sorteringsverk förutom hjullastare och grävmaskiner och erbjuder sina kunder en hög leveranssäkerhet på plats där kunden behöver dem.