Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Umeå AB

Maskinoperatör till Vännäs

Har du tidigare jobbat inom industrin och känner dig redo för att anta en ny utmaning i Vännäs? 
 

För kunds räkning söker vi nu dig som har erfarenhet av industrin och att arbeta som maskinoperatör inom tillverkande industri eller verkstad. Vi ser att du som söker har ett stort tekniskt intresse och är kvalitetsmedveten, ansvarstagande samt trivs med att jobba självständigt såväl som i grupp. Har du även traktorkort och erfarenhet av det är det stark meriterande.

Om tjänsten
I rollen som operatör kommer i huvudsak att arbeta med ställbara maskiner. Vi värdesätter flexibilitet och arbetsuppgifter som kommer vara aktuella är:

– Ställa och övervaka produktionen där klippning och bockning av gods ingår 
– Svetsning ( erfarenhet meriterande)
– Kontrollera tillflödet av material
– Åtgärda diverse störningar i produktionen
– Har du erfarenhet av hjullastarkörning kan även det bli aktuellt
 
Din profil
Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet av att arbeta inom industrin, gärna med övervakning och körning av ställbara maskiner. Vi ser även att du har B-körkort samt behärskar svenska. Du bör trivas med att arbeta med kroppen då arbetet stundtals kan vara fysiskt tungt. 

Som person har du förmågan att arbeta strukturerat och noggrant och på så sätt säkerställer du säkerheten och kvalitén i ditt arbete. Att ta eget ansvar ser du som naturligt då du är driven och kommer med egna initiativ. Du är en prestigelös lagspelare som gillar att samarbeta med kollegor och du har en vilja och potential att utvecklas i din roll för att på sikt bli självgående. 
 

Övrigt
Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag på 6 månader och du kommer att bli anställd av OnePartnerGroup Umeå. Är du rätt person, vilket vi hoppas på finns därefter goda möjligheter till anställning direkt hos kund.

Start: omgående efter överenskommelse
Omfattning: Heltid, 2 skift
 
Intresserad?
Sök tjänsten redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Vill du veta mer? Tveka inte att höra av dig till konsultchef  Björn Edberg, 072-2270952, [email protected]

Fler jobb inom Industri/Produktion

Elkonstruktör till Micropower

Elkonstruktör till Micropower

Micropower Sweden AB | Kronobergs län, Växjö | Industri/Produktion

Global Technical Support till Micropower

Global Technical Support till Micropower

Micropower Sweden AB | Kronobergs län, Växjö | Industri/Produktion

Extrajobb i Hammar

Extrajobb i Hammar

OnePartnerGroup | Örebro län, Askersund | Industri/Produktion

Produktionsassistenter till Apoteket

Produktionsassistenter till Apoteket

OnePartnerGroup Örebro AB | Örebro län, Örebro | Industri/Produktion