Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Marknadsprojektledare till Umeå

Magnolia Bostad söker en driven, engagerad och erfaren Marknadsprojektledare med regionansvar. Hos oss erbjuds du möjligheten att få verka och utvecklas i en kreativ arbetsmiljö med ambitiösa kollegor i ett växande bolag. Du kommer att arbeta från vårt kontor i centrala Umeå.

Om rollen
I rollen som Marknadsprojektledare ansvarar du för att marknadsföra våra projekt från tidigt skede till inflyttning. Du är både strategisk och operativ och har även regionansvar över region Norr. Det innebär att arbeta med event och varumärkesbyggande aktiviteter på koncernnivå. Du ingår i teamet på Marknad och Kommunikation och rapporterar till Chef Konceptualisering.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Ansvara för projektens marknadsplan, budget, aktivitetsplan och tidplan, övervaka och följa upp genomförda aktiviteter
• Planera, leda och följa upp kampanjer för projekt-och platsmarknadsföring i olika kanaler 
• Kvalitetssäkra att all kommunikation sker utifrån Magnolia Bostads riktlinjer och grafiska profil
• Ansvara för framtagning och produktion av marknadsföringsmaterial 
• Projektledning av events som t ex första spadtag och säljevent
• Ansvara för byggarbetsplatsprofilering
• Skapa och publicera innehåll på webbplats
• Ingå i projektgrupp som rådgivare inom kommunikationsfrågor

Exempel på aktiviteter är att producera och publicera innehåll på webbplats, textbearbetning, beställning av rendering, foto, film, bostadsväljare, säljskyltar och kundkommunikation i form av nyhetsbrev. 

Utbildning/erfarenhet
Vi ser att du som söker har eftergymnasial utbildning med inriktning på kommunikation. Du har några års erfarenhet av att arbeta med marknadsföring samt erfarenhet av att driva och arbeta i projekt. Du är en van beställare mot olika typer av byråer. Erfarenhet från bostadsbranschen är meriterande. Utöver det har du även goda kunskaper inom Adobe CS och gärna inom WordPress.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen ser vi att du som person är analytisk och proaktiv, med god förmåga att projektleda. Du är strukturerad, noggrann och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vidare har du lätt att skapa relationer då tjänsten kräver ett gott samarbete såväl inom bolaget som med externa parter. Då arbetet ibland kan innebära ojämna arbetstider vid exempelvis säljstarter, krävs ett flexibelt arbetssätt.

Om tjänsten
Tjänsten avser en fast heltidstjänst. Tillträde under januari 2022 eller enligt överenskommelse. Urval och ansökningar hanteras löpande.

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor om tjänsten, kontakta Andreas Lindqvist, ansvarig rekryterare OnePartnerGroup, tel: 073-4130611, mail: [email protected]

Välkommen med din ansökan!
 

Magnolia Bostad utvecklar nya boenden, såväl hyresrätter som bostadsrätter, samhällsfastigheter och hotell i attraktiva lägen i Sveriges tillväxtorter och storstäder.

Med drygt 20 000 byggrätter i portföljen är Magnolia Bostad en av Sveriges största bostadsutvecklare. Vi sätter boendet i fokus: genomtänkt och effektivt på insidan så att människor ska trivas och ha råd att bo. Tilltalande utsida, samtida arkitektur och väl genomförda projekt skapar ett attraktivt erbjudande för landets kommuner och våra investerare.

Våra hus ska stå i många generationer. Vårt arbete styrs av en helhetssyn där verksamheten bedrivs på ett sätt som främjar en långsiktigt hållbar samhällsutveckling.

Läs mer om Magnolia Bostad på magnoliabostad.se