Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Tieto Evry Sweden AB - Umeå

Jobba som Systemutvecklare i Umeå

Ett nytt år med nya möjligheter väntar. TietoEvry är en världsledande aktör inom modern teknik och mobilkommunikation och finns med kunder i över 90 länder. Till kontoret i Umeå söker vi nu en hungrig och teknikintresserad systemutvecklare med kunskaper inom objektorienterad programmering. 

Om tjänsten
Du kommer arbeta i agilia scrumteam med kollegor och kunder runt hela världen och kommer utveckla det allra senaste inom mobil kommunikationsteknik för bl a G4 och G5. Utifrån dina kompetenser och färdigheter får du uppdrag som passar dig och du får också stora möjligheter att växa vidare och utvecklas i rollen. Du kommer jobba nära andra utvecklare, IT-arkitekter samt systemägare för att tillsammans lösa teamets uppgifter inom mjukvaruutveckling. 

Arbetsmodellen är att du följer systemutvecklingen från analys till implementering av färdig produkt till löpande testning av det producerade materialet. Arbetet passar framförallt dig som tycker om att arbeta i långa projekt där du får möjlighet att fördjupa dig i vad som krävs för att lösa uppgifterna. 

Tieto är en trygg arbetsgivare och erbjuder förutom en spännande teknik-stack även fina förmåner både på och utanför jobbet.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare
Stora möjligheter till flexibla arbetstider och distansarbete
Tjänstgöringsort: Umeå

Om dig
Du trivs med att jobba i en agil miljö där samarbete och god kommunikation är viktigt. Du jobbar gärna med direkt kundkontakt och kan hantera projektledning både på distans och direkt. Du är nyfiken på den senaste tekniken och delar gärna med dig av dina kunskaper till dina kollegor. 

Du har några års erfarenhet av objektorienterad programmering och framförallt är du trygg i att hantera C och C++ som programmeringsspråk.

Du måste kunna kommunicera via engelska i både tal och skrift,
OBS! Kunskap i svenska är en fördel men inget krav! 

Låter det intressant? 
I denna tjänst samarbetar vi med OnePartnerGroup. Kontakta gärna ansvarig rekryterare Andreas Lindqvist; 073-4130611, [email protected] om du har några frågor. 

Tjänsterna tillsätts löpande så sök jobbet direkt om du är intresserad. 

Välkommen med din ansökan!

TietoEVRY skapar digitala fördelar för företag och samhälle. Vi är ett ledande digitalt tjänste- och mjukvaruföretag med lokal närvaro och global kapacitet. Våra nordiska värderingar och arv styr vår framgång.

TietoEVRY har sitt huvudkontor i Finland och har cirka 24 000 experter
globalt. Företaget betjänar tusentals företags- och offentliga kunder i mer än 90 länder. TietoEVRY:s årsomsättning är cirka 3 miljarder euro och dess aktier är noterade på NASDAQ i Helsingfors och Stockholm samt på Oslo Børs.

Fler jobb inom IT/Teknik

IT ansvarig till Upab

IT ansvarig till Upab

Umeå Parkerings AB | Västerbottens län, Umeå | IT/Teknik

Fler drivna 1st Line Supporttekniker sökes till Fujitsu Östersund

Fler drivna 1st Line Supporttekniker sökes till Fujitsu Östersund

OnePartnerGroup Jämtland AB | Jämtlands län, Östersund | IT/Teknik

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 9 februari. Skynda dig att söka!
TietoEVRY söker fler Servicedeskmedarbetare

TietoEVRY söker fler Servicedeskmedarbetare

OnePartnerGroup Jämtland AB | Jämtlands län, Östersund | IT/Teknik

Onsite tekniker till Fujitsu

Onsite tekniker till Fujitsu

OnePartnerGroup Uddevalla AB | Västra Götalands län, Trollhättan | IT/Teknik

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 13 februari. Skynda dig att söka!