Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Grävmaskinist till Robertsfors

Grävmaskinist till Robertsfors
Nu finns det möjlighet för dig att få jobba hos Ragn-sells på Fagerliden i Robertsfors. De söker en grävmaskinist som är tillgänglig för jobb inom kort. 

Om tjänsten
Tjänsten är på heltid och tillsättning sker omgående när vi hittat rätt kandidat så om du är intresserad vill vi att du söker nu på studs!

Arbetet består i att hantera jordmassor och material vid en s k slutåterställning av mark vid Fagerliden. Grävmaskinen är på 30 ton och har bl a ett system med maskinstyrning för att kunna planera marken efter önskade höjder. 

Arbetet är förlagt till Robertsfors men det kan även förekomma arbetsresor till Ragn-sells anläggning utanför Piteå vid behov. 

Profil
Du har en vana av att köra grävmaskin sedan tidigare och även att jobba med s k maskinstyrning. Du är självständig i ditt sätt att arbeta och är inte rädd för att ta egna initiativ om det behövs.

Förarbevis grävmaskin
B-kort

Några ledord som ska matcha din profil är:
– effektiv
– självständig
– strukturerad

Meriterande är om du har jobbat med liknande miljöarbete sedan tidigare men det är inget krav. Har du dessutom använt s k stålsax i ditt arbete som grävmaskinist tidigare så är det ett stort plus. 

I denna tjänst blir du anställd av oss på OnePartnerGroup och uthyrd till vår kund. Målet med upplägget är att du ska trivas och även bli anställd direkt av Ragn-sells efter en tid. 

Låter det spännande?
Ansökningar hanteras löpande. Har du frågor så vänd dig till mig; Andreas Lindqvist, [email protected] alt 073-413 06 11. Vi ser fram emot din ansökan! 

 

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi är en del av Ragn-Sellskoncernen och finns även i Norge, Danmark och Estland. Vi erbjuder nyskapande och effektiva lösningar för att minimera, ta hand om och omvandla avfall till resurser.