Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Umeå AB

Ekonomiassistent sökes till Nordprotekt i Umeå

Söker du jobb som ekonomiassistent i Umeå? Nordprotekt AB söker nu en person som finns tillgänglig för jobb relativt omgående. Tveka inte utan läs vidare om denna spännande tjänst och välkommen in med din ansökan! Ring om du har några funderingar. 

Om tjänsten
Tjänsten är på heltid med tillträde så snart som möjligt. 
Mån – Fre, dagtid, med möjlighet till flexibel arbetstid.

Du kommer till en början bli anställd av OnePartnerGroup och uthyrd till Nordprotekt som har sitt kontor centralt i Umeå. Om du trivs med arbetet, kollegorna och allt flyter på fint så finns en god förhoppning om att du får en anställning direkt hos Nordprotekt inom rimlig tid. 

Arbetsuppgifterna består i att framförallt hantera stora mängder fakturor i ett affärssystem kallat Mobilast samt en del löpande administrativa uppgifter i affärssystemet Hogia. 

Vem söker vi?
Du är en social och glad person som tycker om att lära känna nya människor och trivs med att jobba både självständigt och i grupp. Du är strukturerad och noggrann och inte rädd för att erkänna om det skulle uppstå ett misstag. Framförallt är du en arbetsmyra som tycker om att på ett strukturerat, hållbart och naturligt sätt både prioritera och slutföra dina åtaganden.  

Du är en ekonom/ekonomiassistent som har viss erfarenhet av systemet Mobilast.

Har du erfarenhet av andra system så som Hogia eller Visma etc så är det meriterande och du är då välkommen med din ansökan.

Om du har frågor så är du välkommen att höra av dig till Andreas Lindqvist, [email protected] eller till Niclas Ericsson, [email protected] 

Välkommen med din ansökan!

Nordprotekt är ett av norra Sveriges äldsta transportföretag som grundades 1967 av Sven Sundström och Yngve Nordström för att i första hand transportera trävaror från Norrland till Mälardalen då det var en naturlig del av moderbolaget Nordlignums affärer.
Transporterna av trävaror fortsätter, men nu transporterar vi även en stor del byggvaror och returmaterial. Vi är aktiva i hela landet men främst mellan Mälardalen och Kiruna.

Fler jobb inom Ekonomi/redovisning/inköp

Inköpare till Scanlube i Göteborg!

Inköpare till Scanlube i Göteborg!

Scanlube AB | Västra Götalands län, Göteborg | Ekonomi/redovisning/inköp

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Kvalitets- och miljösamordnare inom medtech – Föräldravikariat

Kvalitets- och miljösamordnare inom medtech – Föräldravikariat

OnePartnerGroup Väst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Ekonomi/redovisning/inköp

Ekonomiansvarig till PG & WIP i Åseda

Ekonomiansvarig till PG & WIP i Åseda

PG & Wip AB | Kronobergs län, Uppvidinge | Ekonomi/redovisning/inköp

Ekonomiassistent till Kinnarps AB

Ekonomiassistent till Kinnarps AB

Kinnarps AB, Falköping | Västra Götalands län, Falköping | Ekonomi/redovisning/inköp