Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Algoryx Simulation AB

Digital kommunikatör till Algoryx i Umeå

Algoryx närmar sig 30 anställda och har vuxit stadigt de senaste åren. Nu planerar vi för en större uppskalning av verksamheten och söker därför en Digital Kommunikatör som vill vara med och lyfta och utveckla vårt redan unika varumärke. Välkommen med din ansökan!

Vad erbjuder vi på Algoryx?

Som anställd på Algoryx får du möjlighet att delta i internationella samarbeten som handlar om allt från att utveckla miljövänligare skogsmaskiner till att bygga baser på månen. Vi är ett deep tech företag i framkant och erbjuder goda möjligheter till personlig utveckling inom både teknik och mänskliga relationer. 

Vår arbetsmiljö är flexibel med möjlighet att kombinera hemarbete med arbete på vårt kontor i Umeå. Därför kan vi också erbjuda arbete på distans från andra orter och länder. Vi arbetar systematiskt med kompetensutveckling och har en vänlig och inkluderande arbetsmiljö. Vi anordnar regelbundna sociala aktiviteter som after work och friluftsaktiviteter och arbetar även med digital teambuilding. Vi är anslutna till Tekniktjänsteavtalet, erbjuder utökad semester, en hälsotimme på arbetstid varje vecka samt subventionerat guldkort på IKSU tvärs över gatan. 

Om tjänsten och den vi söker

Vi söker dig som är beredd att ta ansvaret för Algoryx digitala kommunikation och för att förmedla våra lösningar, vårt värdeskapande och våra drivkrafter ut till marknaden. Du är helt bekväm med att arbeta med digitala verktyg och kan själv uppdatera webbsidor och sociala medier som linkedin, facebook, twitter och instagram, men också samarbeta med andra och ibland leda utvecklingsprojekt. Du kan också hantera vardagsbruk av bilder och video.

Du har stort intresse för kommunikation som skapar engagemang och bygger förtroenden och är beredd att axla en nyckelroll för Algoryx framgångar och utveckling. Teknik, industri och innovation är områden du brinner för samt att sätta in Algoryx i de större sammanhangen.

Du har god förmåga att kommunicera och skriva på engelska, såväl i inlägg med personlig prägel i sociala medier, som i informativa och formella texter. 

Vi tror att du har en högskoleutbildning inom kommunikation eller marknadsföring, alternativt en teknisk/naturvetenskaplig utbildning och har sedan intresserat dig för just kommunikation och arbetat med det i några år. Du är kanske vetenskapsjournalist? Skicka in din ansökan så tar vi en dialog om varför just Du ska jobba hos oss. 

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup Umeå. Har du frågor så är du välkommen att höra av dig till; Senior rekryterare Niclas Ericsson, [email protected], 073-4249958 eller Andreas Lindqvist, [email protected], 073-4130611. 

Fackliga kontaktpersoner nås på [email protected]

Tveka inte att söka då vi tar in intressanta kandidater löpande i processen. 

Välkommen till Algoryx!

Algoryx utvecklar programvaror som hjälper ingenjörer och hela industrier att bli effektivare och mera kreativa. Genom att simulera fysikens lagar tillsammans med 3D-datorgrafik möjliggör vi utveckling av nya generationer av fordon, fartyg, maskiner och robotar som är självgående, miljövänliga och säkra. Algoryx är världsledande inom realtidssimulerad fysik och många av våra globala kunder känns igen som världens mest kända företag och varumärken.

Fler jobb inom Marknadsföring/försäljning

B2B-säljare till växande teknikbolag i Lund

B2B-säljare till växande teknikbolag i Lund

Teleman AB - Lund | Skåne län, Lund | Marknadsföring/försäljning

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
B2B-säljare till spännande startup i Göteborg!

B2B-säljare till spännande startup i Göteborg!

Substly AB | Västra Götalands län, Göteborg | Marknadsföring/försäljning

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Digital communicator

Digital communicator

Algoryx Simulation AB | Västerbottens län, Umeå | Marknadsföring/försäljning

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Customer-focused Business Developer for Algoryx

Customer-focused Business Developer for Algoryx

Algoryx Simulation AB | Västerbottens län, Umeå | Marknadsföring/försäljning