Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Algoryx Simulation AB

Designingenjör och UX-lead

Algoryx närmar sig 30 anställda och har vuxit stadigt de senaste åren. Nu planerar vi för en större uppskalning av verksamheten och söker därför en Designingenjör som kommer jobba med UX-lead för samtliga av våra befintliga och framtida produkter. Välkommen att bli en del av vårt fantastiska team. 

Vad erbjuder vi på Algoryx?

Som anställd på Algoryx får du möjlighet att delta i internationella samarbeten som handlar om allt från att utveckla miljövänligare skogsmaskiner till att bygga baser på månen. Vi är ett deep tech företag i framkant och erbjuder goda möjligheter till personlig utveckling inom både teknik och mänskliga relationer. 

Vår arbetsmiljö är flexibel med möjlighet att kombinera hemarbete med arbete på vårt kontor i Umeå. Därför kan vi också erbjuda arbete på distans från andra orter och länder. Vi arbetar systematiskt med kompetensutveckling och har en vänlig och inkluderande arbetsmiljö. Vi anordnar regelbundna sociala aktiviteter som after work och friluftsaktiviteter och arbetar även med digital teambuilding. Vi är anslutna till Tekniktjänsteavtalet, erbjuder utökad semester, en hälsotimme på arbetstid varje vecka samt subventionerat guldkort på IKSU tvärs över gatan. 

Om tjänsten och den vi söker

Du kommer ta en ansvarsroll för UX i Algoryx produkter och även ansvara för UX i de modeller för simulering och visualisering som används i Algoryx kommunikation och marknadsföring. Vi tror att du är interaktionsdesigner eller designingenjör, gärna med specialisering som är relevant för oss. Du har god egen förmåga att designa och utveckla modeller i 3D och 2D. Du är dessutom intresserad av att utveckla nya arbetsflöden som integrerar simulering och 3D med hög användbarhet hos våra kunder i industrin för samutveckling av nya produkter och system.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup Umeå. Har du frågor så är du välkommen att höra av dig till; Senior rekryterare Niclas Ericsson, [email protected], 073-4249958 eller Andreas Lindqvist, [email protected], 073-4130611. 

Fackliga kontaktpersoner nås på [email protected]

Tveka inte att söka då vi tar in intressanta kandidater löpande i processen. 

Välkommen med din ansökan!

Algoryx utvecklar programvaror som hjälper ingenjörer och hela industrier att bli effektivare och mera kreativa. Genom att simulera fysikens lagar tillsammans med 3D-datorgrafik möjliggör vi utveckling av nya generationer av fordon, fartyg, maskiner och robotar som är självgående, miljövänliga och säkra. Algoryx är världsledande inom realtidssimulerad fysik och många av våra globala kunder känns igen som världens mest kända företag och varumärken.

Fler jobb inom IT/Teknik

Projektledare med erfarenhet från bygg och entreprenad sökes till Dialect

Projektledare med erfarenhet från bygg och entreprenad sökes till Dialect

Dialect IT Solutions AB | Västra Götalands län, Skövde | IT/Teknik

IT-tekniker sökes till Dialect i Skövde

IT-tekniker sökes till Dialect i Skövde

Dialect IT Solutions AB | Västra Götalands län, Skövde | IT/Teknik

IT- & informationssäkhetsspecialist till Engel Consulting AB

IT- & informationssäkhetsspecialist till Engel Consulting AB

Engel Consulting AB | Hallands län, Falkenberg | IT/Teknik

Skyresponse is seeking a System Developer

Skyresponse is seeking a System Developer

Skyresponse AB | Norrbottens län, Luleå | IT/Teknik