Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

CNC-operatör Vindeln

CNC-operatör

Vi söker nu CNC-operatörer till vår kund i Vindeln som just nu ser en stark tillväxt och växlar upp ordentligt i produktionen. Läs mera om tjänsten och sökprofilen nedan. Är du intresserad så behöver du bara skicka in ditt CV. Vi hör sedan av oss och berättar mera om företaget och tjänsten via telefon. 

Dina arbetsuppgifter
Som CNC-operatör arbetar du med bland annat inkörningar, programändringar samt hantering av verktyg och skärdata. Du kommer hantera avancerade fleroperationsmaskiner med styrsystem som Fanuc, Siemens och Mazak. 

Din profil
Vi ser att du som söker har utbildning inom CNC och gärna några års erfarenhet av att jobba som CNC-operatör. Vi ser det även som meriterande om du har en teknisk utbildning i grunden, har truck eller traverskort eller har erfarenhet av affärssystemet Monitor.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, och söker dig som är engagerad och lösningsorienterad, samt att du har en god social- och kommunikativ förmåga. Vi värdesätter initiativkraft, lagspel och kvalitetsmedvetenhet.

Om tjänsten
Uppdraget är på heltid och tillsvidare.
Du anställs som konsult via OnePartnerGroup under en period för att sedan gå över i en anställning direkt hos vår Kund. 

Intresserad?
Sök tjänsten redan idag då det är snabb tillsättning när vi hittar rätt kandidat. Vill du veta mer så tveka inte att höra av dig till: Andreas Lindqvist, 073-4130611, [email protected]

Välkommen med din ansökan!