Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Umeå AB

Chaufför med B-kort till Umeå

Vill du köra distributionsbil i Umeå? Läs vidare och sök jobbet!

Vi jobbar med löpande urval och anställer så fort vi hittat en bra kandidat som vi tror passar för tjänsten. 

Om tjänsten 
Jobbet innebär att köra en budbil (B-kort) i Umeå tätort och leverera paket. Det handlar om både in – och utleveranser och att på ett smidigt sätt förflytta sig mellan olika adresser centralt i Umeå. 

Jobbet innebär att du blir anställd av OnePartnerGroup och uthyrd till vår kund över sommaren. Vi förutsätter att du är tillgänglig redan nu och att du kan jobba hela perioden till slutet av augusti. Stor chans finns även till förlängning av tjänsten efter sommaren, då som direkt anställd av vår kund. 

Dagtid, mån – fre
Viss tid från maj fram till 27 augusti 2022 

Om dig
Du är en social och trevlig person som är van att köra bil i Umeå tätort. Då jobbet innebär många stopp under en dag med leveranser av gods krävs att du är fysiskt stark och har god kondition. Du har med fördel kört distribution i någon form tidigare så att du förstår vad det innebär men det är inget krav. I jobbet kommer du möta många människor och för att kunna kommunicera på ett smidigt sätt så är svenska i tal och skrift ett grundläggande krav liksom ett giltigt B-körkort. 

Krav:
Svenska i tal och skrift
B-körkort
Tillgänglig för jobb omgående och under sommaren

OBS! Vi kommer genomföra en bakgrundskontroll på den kandidat som vi anställer och vi har noll tolerans för anmärkningar i polisregistret. 

Intresserad?
Hör gärna av dig om du har frågor kring tjänsten eller ansök direkt så hör vi av oss om du är aktuell för tjänsten. 

Välkommen till OnePartnerGroup Umeå