Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Borås AB

Studenter som vill jobba heltid i sommar

Är du student och är på jakt efter ett sommarjobb? Då kan den här tjänsten vara något för dig. 

För kunds räkning söker vi nu dig som är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba heltid i sommar.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är arbete vid produktionsstationerna där produkterna tillverkas och kontrolleras. När produkterna är färdiga sker plock, packning och etikettering, produkterna skickas senare vidare för utleverans till kunder. Vid utleverans kan truckkörning förekomma. 

Arbetet är förlagt på  2-skift (dag- och kvällsskift). 

Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom produktion eller tillverkning inom industri. För att trivas i rollen bör du kunna hantera högt arbetstempo, arbeta effektivt och strukturerat. Det är av allra högsta vikt att du är kvalitetsmedveten och noggrann i ditt arbete eftersom att produkterna är livsmedel som skickas ut till kunder. Som person är du lugn, arbetsam och självgående då stora delar arbetet sker individuellt. Du arbetar i närheten av dina kollegor därför bör du ha en positiv inställning till att arbeta i grupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet! 

Krav: 
– 18 år
– kunna jobba heltid mellan v.23-32
– bil & körkort
– flexibel 

Meriterande:  

– Truckkort A1-4 & B1-4 , ange dina behörigheter i din ansökan

Villkor: 

Start: V.23 
Ort: Ulricehamn
Arbetstider: 2-skift 
Omfattning: Heltid, v.23-32

Urval och intervjuer sker löpande, sök redan idag! 
Vi tar inte emot några ansökningar via e-post eller telefon!