Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Sektionschef inom Elnät för Ulricehamns Energi

Trivs du i en roll där du får ha ett övergripande ansvar för utförandet av elnätsprojekt? Vill du ingå i ett stabilt företag där du skapar samhällsnytta? Gillar du att leda och coacha team? Då är denna roll något som passar dig!

Om Ulricehamns Energi:
Ulricehamns Energi AB bygger, driver och underhåller stora delar av den samhällsnyttiga infrastrukturen i kommunen. Vi verkar inom elnät, fibernät, fjärrvärme, VA, miljö samt inom entreprenader. Vi är drygt 80 anställda vars främsta uppgift är att göra vardagen så bekväm som möjligt för alla som lever, bor och verkar i Ulricehamns kommun. Vi som arbetar här arbetar med saker som är viktigt på riktigt, som gör skillnad i människors vardag. Team Energi präglas av en mycket familjär anda där ansvarstagande, engagemang och entreprenörskap ses som en självklarhet. När du besöker oss välkomnas du alltid av en härlig teamkänsla med mycket hjärta och omsorg. Vi arbetar tillsammans, för Ulricehamn! 

Dina arbetsuppgifter:
Som Sektionschef för Elnät har du en viktig roll där du ansvarar för utförandet av planerade investeringar, felsökningar och reparationer inom elnät och gatljus runt om i Ulricehamns kommun. Du genomför löpande avstämningar med entreprenörer, leverantörer, intern personal samt kunder. Du skriver protokoll, avropar avtal, hanterar fakturor och har dialog med våra intressenter.  Vidare deltar du aktivt i budgetarbetet och följer upp projektekonomin.

Som Sektionschef förväntas du arbeta proaktivt, vara initiativtagare och se till att driva projekt framåt, tillsammans med arbetsledaren och resten av ditt team. Du har personalansvaret där du leder och coachar teamet på åtta personer, och där ni tillsammans utvecklar och driver projekten framåt. I din roll ingår det att ansvara för medarbetarsamtal, lönesamtal och att se till att personalen får rätt förutsättningar för att kunna sitt arbete på ett säkert sätt.

 

Din profil: 
För att du skall trivas i din roll ser vi gärna att du är en driven och målfokuserad person med god administrativ förmåga. Du har ett affärsdriv med en god ekonomisk förståelse.
Du kommer ha kontakt med flera olika parter både externt och internt där det är av stor vikt att du kan kommunicera på ett tydligt och professionellt sätt. Att du gillar att skapa goda och långsiktiga relationer med våra intressenter är något som vi också värdesätter. 
Som ledare ser vi att du har ett driv, en ödmjukhet och en förmåga att motivera och coacha ditt team framåt för att ni tillsammans skall utvecklas. 
 

För att vara aktuell för rollen ser vi att du uppfyller nedanstående krav: 

– Flera års erfarenhet inom elnät
– Tidigare erfarenhet som ledare
– Relevant gymnasieutbildning inom El 
– Körkort B 

Om du framställt TA planer, varit el driftledare eller har en vilja vara med i beredskapen/ 5 vecka, ser vi som ett plus i kanten!
Känner du att denna tjänst passar dig och vill du ingå i ett stabilt och trivsamt företag, då skall du söka direkt; urval sker löpande!

 

Vid frågor kontakta facklig kontakt: Henrik Johansson, Kommunal. 0321-532300