Sök jobbet
Öka dina chanser att få jobb genom att registrera ditt CV.

Sales Manager Eastern Europe

Ulricehamn

Sales Manager Eastern Europe


Trivs du i internationella sammanhang? Tycker du om att arbeta med senaste designen och produkter av högsta kvalitet?
Är du dessutom en grym kollega och socialt anpassningsbar?

Härligt! Då ska du fortsätta läsa – kanske är just Du Götessons nya Sales Manager för Östeuropa!

Om kundföretaget
Götessons Industri AB, startades i Dalstorp men flyttade i maj 2015 till helt ny fastighet i Ulricehamn. Denna fastighet blev samma år utsedd till Sveriges 3: e snyggaste kontor. Götessons utvecklar och tillverkar produkter för kontorets, konferensens och hotellets arbetsplatser. Med Europa som huvudmarknad säkerställer Götessons ergonomiska, funktionella och väldesignade helhetslösningar för kunden. Företaget grundades 1984 av Ola Götesson, 1992 kom Ola Götessons på världens första kabeldike för att samla upp sladdar under skrivbordet – detta blev starten till vad Götessons är idag. 2010 utvecklade Götessons en bordskärm med blixtlås som blev den första textila produkten och en ny milstolpe i Götessons historia. I Mars 2013 förvärvade Connecting Capital majoriteten av aktierna i Götessons. Götessons är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001 och har flera svanenmärkta produkter i sortimentet.

Dina arbetsuppgifter
Exporten på Götessons står för över 65% av omsättningen, och med din insats kommer den att öka ännu mer – och framför allt i östra Europa.

Du utgår ifrån huvudkontoret i Ulricehamn, men lägger stor del av din tid i Polen, Ungern, Tjeckien, Rumänien, Slovakien och Bulgarien. I framtiden ser vi kanske att du även har Baltikum på din karta.Till en början kommer arbetet främst handla om att bearbeta befintliga kunder, vart framtiden sedan tar vägen är till stor del upp till dig och resultatet av ditt arbete. Vi tror på frihet under ansvar.

Du driver försäljningen med hjälp av vårt fantastiska innesälj-team, men det är med ditt eget operativa arbete på fältet som affärerna kommer att utvecklas. Du besöker kunder och initierar projekt, bygger relationer och servar med snabba svar.
Tjänsten innebär inget personalansvar i dagsläget.

Götessons expanderar och står ständigt inför nya utmaningar och möjligheter. Vi erbjuder en snygg, rolig arbetsplats, en tjänst med mycket utvecklingspotential i potten och riktigt trevliga kollegor.

Din profil
För att lyckas i rollen som Sales Manager Eastern Europe på Götessons så är detta sannolikt inte din första säljroll av internationell karaktär. Du är van vid att röra dig i internationella miljöer och har gärna dokumenterad erfarenhet och resultat från tidigare liknande tjänster inom försäljning.
Har du dessutom tidigare erfarenhet eller kännedom om branschen så är det mycket meriterande.

Som person är du både karismatisk och professionell. Du har en naturlig pondus och en stark drivkraft och framåttänk i allt du tar dig för. Du är resultatfokuserad och har ett gott självförtroende. Du måste trivas med att träffa nya människor och din superkraft är din sociala kompetens.

För att trivas hos oss så är du bekväm med att det händer saker runt omkring dig, snabba beslut och du vill helst inte dra saker i långbänk.

Ett absolut krav är att du tycker om att resa!

Om vårt företag
Den här rekryteringen sköts av OnePartnerGroup i Borås, Senior Rekryteringskonsult Pernilla Lager. Tveka inte att ringa eller maila vid frågor. Sök tjänsten via webben med personligt brev och CV. Start för den här tjänsten är i slutet av sommaren och kommer att tillämpa löpande urval.

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se

Laddar...