Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup söker en erfaren svetsare!

Har du tidigare arbetat som svetsare och söker just nu efter ett arbete på heltid? Då har vi jobbet för dig! 

För kunds räkning söker vi just nu en svetsare för ett heltidsuppdrag. Vi söker dig som har flera års erfarenhet och har tidigare kunskaper inom MIG- och TIG-svetsning. Företaget tillverkar mindre produkter därför är det viktigt att du är detaljerad och kvalitetsmedveten i ditt arbete. Utöver erfarenheter inom svetsning söker vi dig som är kunnig inom ritningsläsning och är allmänt händig. 

Krav: 

  • God svenska i tal och skift.
  • Tidigare erfarenhet av svetsning.
  • Du ska ha goda kunskaper i ritningsläsning.
  • Svetsar utbildning 

Meriterande: 

  • Truckkort 
  • B-körkort & tillgång till bil. 

Villkor:
Ort: Ulricehamn
Start: Omgående
Omfattning: Visstidsanställning, heltid
Arbetstid: Dagtid (varierande)

Vi tror att du är lösningsorienterad och bra på att ta egna initiativ i arbetet. Du som söker är praktiskt lagd och kan beskriva dig själv som en naturlig problemlösare. Du är en självgående, noggrann och flexibel person som känner stor ansvarskänsla för ditt arbete. Vi förutsätter att du har social kompetens med en självklar förmåga till gott samarbete. Vi tror att du som söker är kvalitetsmedveten och har goda kunskaper i svenska språket. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. 
Ansök idag, det kan vara din möjlighet till ett nytt arbete. Urval sker löpande.

Vi tar endast emot ansökningar via annonsen, vi tar inte emot några ansökningar via e-post och telefon.