Sök jobbet
Öka dina chanser att få jobb genom att registrera ditt CV.

Innesäljare, Tyskland till Götessons

Ulricehamn

Innesäljare, Tyskland till Götessons


Götessons Industri AB söker dig som är framåt och har en vilja att lyckas i ditt arbete. Vi erbjuder grymma kollegor, skön miljö, varierade arbetsuppgifter samt goda utvecklingsmöjligheter!

Götessons Industri AB utvecklar och tillverkar produkter i huvudsak för det moderna kontoret, konferensrummet samt hotellet. Vårt huvudkontor och lager ligger i nybyggda lokaler i Ulricehamn.

Om kundföretaget
Götessons Industri AB utvecklar och tillverkar produkter för kontorets, konferensens och hotellets arbetsplatser. Med Europa som huvudmarknad säkerställer vi ergonomiska, funktionella och väldesignade helhetslösningar för kunden. Götessons Industri AB verkar i hela Sverige samt stora delar av Europa och har nybyggt huvudkontor i Ulricehamn. I Mars 2013 förvärvades bolaget av Connecting Capital med 70% av aktierna. I Götessons koncernen ingår sedan september 2015 även dotterbolaget Akustikmiljö i Falkenberg. Götessons är AAA klassificerad och har en mycket god tillväxt. Läs mer om oss på gotessons.se.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten kräver att du kan tala och skriva flytande engelska och svenska och talar du tyska är det mycket meriterande. Vi arbetar med hela Europa och du kommer arbeta som en drivande innesäljare mot vår tyska marknad.

Gruppen drivs framåt enligt Götessons affärsstrategi: engagemang, kompetens & affärsmannaskap. Att vara innesäljare hos oss ställer stora krav på social kompetens då tjänsten innebär ständiga kontakter med hela verksamheten. Säljfunktionen består av support till utesäljarna samt mycket kundkontakter som ringer alternativt mailar till oss för support samt orderläggning.

Tjänsten kräver mycket produktkunskap för att hålla hög service till våra kunder.

Ansvarsområden:
• Löpande orderhantering.
• Fakturering.
• Frakthantering.
• Rekommendera företagets lösningar till kund.
• Returhantering.

Din profil
Vi söker dig som är framåt och har en vilja att lyckas, har en positiv inställning, gillar utmaningar samt har ett glatt och seriöst framträdande. Vi vill att du ska vara noggrann men också att du har ett sinne för humor då vi är ett glatt och positivt gäng som jobbar på Götessons.

Erfarenhet och kvalifikationer:
• Gymnasial utbildning är ett krav.
• Flytande engelska och svenska.
• Tyska är mycket meriterande.
• Tidigare säljerfarenhet är ett krav.
• Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.
• Det är meriterande men inget krav om du har erfarenhet av frakthantering.
• Erfarenhet av Pyramid business studio är meriterande.
• Goda kunskaper i officepaketet är ett krav.

Om vårt företag
Denna rekrytering sköts av OnePartnerGroup i Borås/Ulricehamn, Senior rekryteringskonsult Pernilla Lager. För frågor eller funderingar, ring eller maila, så ska du få hjälp.

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi behandlar enbart ansökningar inkomna via OnePartnerGroup.se med personligt brev och CV.

Laddar...