Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Vi söker två Truckförare/Lagermedarbetare i Tranemo!

Har du erfarenhet av lager- och logistikbranschen? Just nu söker vi lagermedarbetare/truckförare för ett heltidsuppdrag i Tranemo! 

Arbetsuppgifter & profil: 

Arbetet innebär främst plock av kundens varor med hjälp av motviktstruck, ledstaplare eller plocktruck. Utifrån utskriven ordersedel plockar du varor med hjälp av trucken från hyllor och pall. 
Arbetet ställer höga krav på effektivitet och du kommer att arbeta efter fastställda mål gällande plockfart och felplock. Du som söker är därmed till fördel tävlingsinriktad, effektiv och strukturerad! 
Att vara noggrann ser vi även som en självklarhet!!
Varorna kan variera i storlek och vikt därav är det viktigt att du har god fysik och inga problem med tunga lyft. Vissa varor kan vara svåra att lyfta på egen hand, därför är det viktigt med god samarbetsförmåga då arbetet i stora delar utförs med arbetskollegorna!
Du anser att det är viktigt att arbeta med hög säkerhetsmarginal och känner dig säker på att arbeta i högt tempo med trucken.

Uppdraget startar omgående men vi tar givetvis hänsyn till eventuell uppsägningstid!

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet!

Krav: 
– Truckkort (A 1-4 & B 1-4) 
– Flytande svenska i tal och skrift
– Körkort & tillgång till bil – finns ingen kollektivtrafik till arbetsplatsen   
– Erfarenhet av lagerarbete. 

Villkor
Start: Enligt överenskommelse 
Ort: Tranemo 
Arbetstider: Måndag-torsdag 06.00-15.30 & fredag 06.00-12.30.
Omfattning: Heltid

Ansökan
Vi tar endast emot ansökningar via annonsen! Intervjuer sker löpande, ansök redan idag!