Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Robotsvetsare till Dalstorp

Nu söker vi på OnePartnerGroup robotsvetsare till vår kund i Dalstorp. Är du den vi söker? 

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också.

Dina arbetsuppgifter och din profil
Jobben består av stora serier som kräver att du är noggrann men också kan hålla tempot uppe. Kvalitet är ett ledord vilket gör att du måste vara kvalitetsmedveten i ditt arbete. 
Vi ser att du har en industribakgrund med utbildning inom svets eller likvärdig erfarenhet från yrkeslivet. Vidare har du god erfarenhet av ritningsläsning och har du även erfarenhet av programmering av svetsrobot är detta meriterande. Du har körkort och du hanterar svenska i tal och skrift.

Placeringsort: Dalstorp
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 2-skift
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag är den 13 februari men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Nebojsa Djordjevic på telefonnummer 0370-510563 alt. [email protected]

Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.