Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Sparbanken Tranemo

Privatrådgivare till Sparbanken Tranemo

Sparbanken Tranemo bedriver egen bankrörelse sedan 1904. Sparbanken är en fullservicebank dvs vi kan erbjuda de flesta banktjänsterna för privat- och företagskunder. Sparbanken Tranemo har ca 12 000 kunder och en utlåning på drygt 3 miljarder och en inlåning på 3,5 miljarder, 22 medarbetare, alla samlade på bankkontoret i Tranemo.

Sparbanken Tranemo växer och behöver bli fler! Brinner du för att göra affärer med våra privatkunder, är förtroendeingivande och har ett intresse av att växa med teamet? Då kan detta vara helt rätt utmaning för dig!

Din roll som Privatrådgivare:
Som privatrådgivare hos Sparbanken Tranemo kommer du huvudsakligen att arbeta med en egen kundstock genom både bokade och spontana kundmöten inom bolån, sparande, försäkringar och övriga vardagstjänster. I rollen agerar du som ett strategiskt bollplank och ger goda råd till privatkunder där målet är att leverera en service i toppklass. Du engagerar nya och befintliga kunder genom att hjälpa kunden med hela sin ekonomi och trygghet.

Vi har idag en hög kundnöjdhet i våra mätningar som vi ska fortsätta bibehålla. För att utveckla detta vidare är det viktigt att jobba med kundmöten i alla typer av kanaler såväl fysiska som digitala för att skapa proaktivitet och positiva kundupplevelser. 

Ditt arbete sker självständigt men är också till stora delar ett lagarbete där samarbete med övriga kollegor och specialister i banken ställer höga krav på god samarbetsförmåga. 

Din profil: 
Vi ser gärna att du har en ekonomisk utbildning och/eller har jobbat med liknade uppgifter gärna i finansbranschen. Ett genuint ekonomiskt intresse ser vi som en självklarhet. Utbildningsmässigt så är en högskoleutbildning inom ekonomi/juridik meriterande, men inget krav om man besitter motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har Swedsec rådgivarlicens och bolånelicens. Har du inte erhållit dessa licenser tidigare så kommer du att utbildas inom området då licenserna utgör ett krav för tjänsten. Du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på svenska samt besitter goda IT-kunskaper.

Som person är du social, utåtriktad, resultatfokuserad och har lätt för att skapa förtroende hos såväl kunder som kollegor. Du är nyfiken och initiativtagande i ditt sätt att vara, gillar att arbeta tillsammans med kollegor mot gemensamma mål samt är duktig på att läsa av kundens behov. Vi uppmärksammar våra framgångar och ger varandra feedback. Vidare innehar du ett flexibelt och strukturerat arbetssätt där proaktivitet och effektivitet är andra viktiga parametrar för framgång i rollen. Därtill strävar du alltid efter att utvecklas och drivs av att arbeta med ständiga förbättringar för bankens bästa.

Placeringsort: Tranemo
Tillträde: Enligt överenskommelse 
Omfattning: 100 % 

Vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats där du får stimulans i arbetet. Det som är unikt hos oss är att vi är en egen bank där besluten fattas hos oss i Tranemo. Vi fick i år utmärkelsen för att ha de nöjdaste kunderna i Sverige både bland privat och företagskunder vilket vi är otroligt stolta över och kommer sträva efter att fortsätta vara. Hoppas du vill vara med på vår fortsatta resa och bli en del av vårt team!

Sparbanken Tranemo har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Vi tillämpar löpande urval så ansök så snart som möjligt. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Search/Kandidatansvarig Stina Runesson, [email protected] alt 0371- 39 41 01

Fler jobb inom Bank/finans/försäkring

Företagsrådgivare till Sparbanken Tranemo

Företagsrådgivare till Sparbanken Tranemo

Sparbanken Tranemo | Västra Götalands län, Tranemo | Bank/finans/försäkring